Προσπάθησε να τους βρει δουλειά και τον μαχαίρωσαν γιατί τους έκοψαν το επίδομα

Ενα πρόσωπο ηλικίας 42 ετών τραυματίστηκε μετά από επεισόδιο που έγινε στη Χλώρακα, κατά το οποίο σύμφωνα με την καταγγελία του, του επιτέθηκαν δύο αδέρφια, 23 και 27, όλοι αλλοδαποί.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, η αποκοπή του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος του ενός εκ των δύο αδερφών ήταν και η αιτία της επίθεσης που δέχτηκε από τους δύο ο παραπονούμενος .
 
Μετά από τη διερεύνηση της υπόθεσης φαίνεται πως ο λόγος της επίθεσης ήταν ότι ο παραπονούμενος αποτάθηκε στο Γραφείο Εργασίας για την εξεύρεση εργασίας και ρωτήθηκε εάν έχει και άλλους ομοεθνείς του που θέλουν εργασία. Ο 42χρονος έδωσε τα ονόματα των δύο αδερφών και στο Γραφείο Εργασίας παρουσιάστηκε ο ένας εκ των δύο και ο άλλος δεν παρουσιάστηκε για δουλειά.
 
Με αποτέλεσμα το Γραφείο Εργασίας, σύμφωνα και με τη Νομοθεσία, να του αποκόψει το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα.
 
 Ο 42χρονος μεταφέρθηκε μετά τον τραυματισμό του στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου και σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό, φέρει ελαφρύ τραύμα στην ωμοπλάτη το οποίο φέρεται να προκλήθηκε από μαχαίρι.
 
Εναντίον των δύο προσώπων διερευνώνται υποθέσεις συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, τραυματισμός, μαχαιροφορία, δημόσια εξύβριση και κοινή επίθεση και έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε ότι ΗΠΑ και ΕΕ κατέληξαν σε εμπορική συμφωνία ο Τράμπ
Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ για τα 16,2 εκατ. ευρώ
Άδειασε το αφήγημα των υπουργών του ο Πρόεδρος-Διαφορετική στάση, παραδοχή παραλείψεων και εκτεθειμένοι Χαρτσιώτης-Παναγιώτου
Απολογήθηκε ο Πρόεδρος, «δεν ανταποκριθήκαμε όπως έπρεπε»-Τα δώδεκα μέτρα που εξήγγειλε στο διάγγελμά του
Φώναζαν «Λευτεριά στην Παλαιστίνη», αλλά όταν τους απάντησαν «Λευτεριά στην Κύπρο» έκοψαν το ρεύμα στην Αμοργό
Ακμάζουν οι απάτες μέσω διαδικτύου-Τρεις καταγγελίες ενώπιον των Αρχών, απέσπασαν 37 χιλιάδες οι επιτήδειοι
Μάχη με τις αναζωπυρώσεις σε Μεσσηνία και Κύθηρα, νέο «112» στην Εύβοια
Η τραγική ιστορία της οικογένειας Γερολέμου που έχασε το σπίτι της από την πυρκαγιά-«Δουλέψαμε, δεν έμεινε τίποτα»
Από το πορτοκαλί στο κίτρινο η προειδοποίηση της Μετεωρολογικής-Στους 41 βαθμούς ο υδράργυρος
Ανακοινώνει μέτρα για τους πυρόπληκτους ο Πρόεδρος, αποζημιώνονται πλήρως-Τα παράπονα και τι συμφωνήθηκε