Η Ουάσιγκτον θα υποστήριζε με ενθουσιασμό την επιλογή του Λονδίνου για ένα Brexit χωρίς συμφωνία

Οι ΗΠΑ θα στήριζαν με ενθουσιασμό ένα Brexit χωρίς συμφωνία, εφόσον αυτό αποφάσιζε να κάνει η βρετανική κυβέρνηση, δήλωσε σήμερα σε δημοσιογράφους ο σύμβουλος εθνικής ασφαλείας του Αμερικανού πρόεδρου, Τζον Μπόλτον.
 
«Εάν αυτή ήταν η απόφαση της βρετανικής κυβέρνησης, θα τη στηρίζαμε με ενθουσιασμό» υπογράμμισε ο Αμερικανός αξιωματούχος.
 
«Θα θέλαμε να είμαστε χρήσιμοι στο Brexit» είπε, λίγο νωρίτερα, ο Τζον Μπόλτον που συναντήθηκε σήμερα με υψηλόβαθμους αξιωματούχους από το γραφείο του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον.
 
Σύμφωνα με τον ίδιο, οι Βρετανοί αξιωματούχοι του επισήμαναν ότι το Λονδίνο είναι έτοιμο να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση την 31η Οκτωβρίου.
 
Ο Μπόλτον, επίσης, είπε ότι η Βρετανία και οι ΗΠΑ θα μπορούσαν να συνάψουν εμπορικές συμφωνίες ανά τομέα, αφήνοντας για αργότερα τη διευθέτηση των δυσκολότερων θεμάτων των εμπορικών τους σχέσεων. Απώτερος στόχος, όπως τόνισε, είναι μια ολοκληρωμένη εμπορική συμφωνία.
 
Πηγή: ΑΠΕ
 

Δειτε Επισης

Το Πεντάγωνο τροφοδοτούσε θεωρίες συνωμοσίας με UFO για να αποκρύψει στρατιωτικά προγράμματα
Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για το σκάφος Madleen-«Πετάνε drones από πάνω μας»
ΒΙΝΤΕΟ: Σεισμός μεγέθους 6,5 βαθμών έπληξε την πρωτεύουσα της Κολομβίας
Μια ανάσα από την πόλη Σούμι ο ρωσικός στρατός-Στα 300 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Κιέβου
«Μπαρούτι» μυρίζει στο Λος Άντζελες-Έφθασαν τα πρώτα στρατεύματα της Εθνοφρουράς
Μεγάλη διαδήλωση κατά του Πρωθυπουργού της Ισπανίας που κατηγορείται για διαφθορά
Θρίλερ με το Madleen και το μπλόκο από Ισραήλ-«Διακόπτουν τις επικοινωνίες για να μας επιτεθούν»
Από το 1992 έχει να κατέβει η εθνοφρουρά στις ΗΠΑ-Η εξέγερση για τον βασανισμό ενός Αφροαμερικανού
ΒΙΝΤΕΟ: Όχημα εκτός ελέγχου μπούκαρε σε εστιατόριο στην Κίνα-Η στιγμή που 11χρονη έσωσε την αδερφή της
Απίστευτη βιαιότητα στις ΗΠΑ-Λύγισε δίχρονη μέχρι να σπάσει η σπονδυλική της στήλη