Όταν ο Καρέκα που έρχεται για τον Απόλλωνα έπαιξε κόντρα στην Άρσεναλ

Μια ανάσα από την επισημοποίηση της απόκτησης του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή, Νικόλα Καρέκα, βρίσκεται ο Απόλλωνας για ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής.
 
Πρόκειται για 22χρονο στράικερ, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στη Βόρσκλα της Ουκρανίας, που μέτρησε 24 συμμετοχές και δυο τέρματα. Προηγουμένως, ο Νικόλα Καρέκα φόρεσε τις φανέλες των Γκρέμιο, Φιγκουιρένσε και Έστε, χωρίς να μετρήσει ωστόσο αρκετές συμμετοχής. 
 
Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό και από τις συμμετοχές, η πιο παραγωγική σεζόν του νεαρού επιθετικού ήταν η περσινή στη Βόρσκλα, όπου είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει και το ντεμπούτο του στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.  
 
«Είναι μια εμπειρία εντελώς διαφορετική που πότε δεν είχα, αφού ποτέ μέχρι σήμερα δεν έπαιξα εκτός της χώρας μου. Το απολαμβάνω τώρα και αναζητώ μια θέση στη βασική ενδεκάδα. Ξέρω ότι έχασα μερικές ευκαιρίες γιατί δεν ήρθα από νωρίς στην ομάδα αλλά θέλω να κτίσω την καριέρα μου εδώ και γνωρίζω τις δυνατότητές μου. Είμαι ακόμα 21 ετών και συνεχώς μεγαλώνω. Πάντα ονειρευόμουν την Ευρώπη αλλά μου φαινόταν απομακρυσμένη στην παρούσα φάση. Τώρα στη Βόρσκλα, έχω αυτή την ευκαιρία να παίξω στο Γιουρόπα Λιγκ εκτός από το πρωτάθλημα. Ξέρω ότι η ομάδα μου θεωρείται η αδύνατη του ομίλου αφού έχουμε απέναντί μας  Άρσεναλ, Σπόρτινγκ και Καραμπάκ που έχουν ξανά αγωνιστεί στα ευρωπαϊκά σαλόνια, αλλά η ευκαιρία είναι μοναδική και θέλω να την αξιοποιήσω στο έπακρο», είχε αναφέρει σε συνέντευξή του ο Νικόλα Καρέκα, πριν πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του απέναντι στην Άρσεναλ. 

«Ο Θεός με αξίωσε να είμαι σήμερα στη Βόρσκλα και μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω στο Γιουρόπα Λιγκ. Έχω μια συμφωνία με την Γκρέμιο μέχρι το 2020 αλλά δεν ξέρω το μέλλον μου. Εγώ αγωνίζομαι κάθε μέρα για να εξελιχθώ στον χώρο του ποδοσφαίρου. Ανυπομονώ τη μονομαχία με την Άρσεναλ αφού είναι ο πρώτος μου σημαντικός αγώνας στην καριέρα μου», συμπλήρωσε στη συνέντευξή του ο 22χρονος επιθετικός, ο οποίος για την ιστορία μπήκε ως αλλαγή στο 75' στο «Έμιρεϊτς». Η Βόρσκλα, τον συγκεκριμένο αγώνα γνώρισε την ήττα με 4-2. 

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ψάχνει τρόπους να ξεπεράσει τα εμπόδια για το «κτίΖΩ» το ΥΠΕΣ-Οι ευθύνες του δήμου και το plan B
Νέο ισραηλινό κύμα επιθέσεων κατά στόχων της Χεζμπολάχ στον Λίβανο
Εξηγεί στον Γκουτέρες τους λόγους που είπε όχι σε μία τριμερή συνάντηση ο Τατάρ
Πάνω από 150 νέες καταγγελίες γυναικών εναντίον του Αλ Φαγιέντ-«25 χρόνια σεξουαλικών επιθέσεων»
Μπήκαν σε κοσμηματοπωλείο από τρύπα στο ταβάνι και έφυγαν με χρυσαφικά αξίας 15,000 ευρώ
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά μετά από επίθεση στην περιφέρεια Κρασνοντάρ-Εκκένωσαν πάνω από 1.000 κατοίκους
«Σχεδίαζαν εισβολή στη Γαλιλαία»-Ο IDF ανακοίνωσε τους διοικητές της Χεζμπολάχ που σκοτώθηκαν
Νέα πρόκληση Ερντογάν-Θα ζητήσει στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ να αναγνωριστούν τα κατεχόμενα
Καταγγελία Ισραηλινών σε βάρος Ελληνοκύπριου για απάτη με αγοραπωλησίες διαμερισμάτων
«Το Ισραήλ ήθελε να κόψει το κεφάλι της Χεζμπολάχ, δεν το πέτυχε»-Η άγνωστη επιχείρηση της Μοσάντ το 1996