Θλίψη στον ΔΗΣΥ... Έφυγε ο επιχειρηματίας Νίκος Στεφάνου

Θλίψη στις τάξεις του Δημοκρατικού Συναγερμού σκόρπισε στις τάξεις του κόμματος ο θάνατος του Νίκου Στεφάνου. 
 
Σε ανακοίνωση του ο ΔΗΣΥ, «εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για τον θάνατο του Νίκου Στεφάνου».
 
Ο Νίκος Στεφάνου, όπως αναφέρει στην ανακοίνωση «διακρίθηκε για την έντονη επιχειρηματική του δραστηριοποίηση η οποία μετουσιώθηκε σε σωρεία επιτυχημένων κινήσεων στον κλάδο επί πολλά συναπτά έτη».  
 
Σημειώνει ακόμα ότι «μέσα από αυτές τις επιχειρηματικές κινήσεις πριν αλλά κυρίως και μετά την εισβολή, έδωσε τη δυνατότητα ανάκαμψης του επιχειρηματικού πνεύματος στη χώρα, βοηθώντας στην αναβίωση φυσιολογικών προϋποθέσεων εργασίας».
 
Παράλληλα ο ίδιος διακρίθηκε προσωπικά, όπως αναφέρει το κόμμα «μέσα από τη συμμετοχή σε σωρεία συμβουλίων αλλά και ως μέλος και πρόεδρος της Διοικούσης Επιτροπής του Συνδέσμου Ναυτικών Πρακτόρων Κύπρου και Πρόεδρος του Παγκύπριου Ταμείου Προνοίας Λιμενεργατών Κύπρου».

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί του Τζόκερ για τα επτά εκατομμύρια ευρώ
Ρίγος από τη δήλωση της Χαρίτας Μάντολες στο Ευρωκοινοβούλιο-«Οι κραυγές, οι φωνές είναι μέσα στα αυτιά μου δεν μπορώ να τις ξεχάσω»
Αυτός είναι ο 26χρονος Αζέρος «κατάσκοπος»-«Άριστα εκπαιδευμένος, τηρούσε όλους τους συνωμοτικούς κανόνες»
Πώς οι ΗΠΑ έβαλαν τις βάσεις για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν-Τι ήταν το «Atoms for Peace»
Αποκατάσταση παροχής ρεύματος λόγω πρότερης βλάβης στον Σταθμό Βασιλικού
Δεν θέλει καμία επαφή με Χαν ο Τατάρ-«Εσωτερική ρύθμιση της ΕΕ, εμμονικός ο Χριστοδουλίδης»
Χάος για χιλιάδες επιβάτες που έχουν αποκλειστεί στο αεροδρόμιο της Ντόχα
Παρέδωσε από τις 3 Ιουνίου τα κλειδιά της Μητρόπολης ο Τυχικός-Ζητά ξανά την απόφαση της Συνόδου
Καταγγελίες για άλλες δύο υποθέσεις τραυματισμών από ΤΑΚΑΤΑ-Αξιολογεί τις αναφορές η Ερευνητική Επιτροπή
Μεγάλες ποσότητες ακατάλληλων προϊόντων με νικοτίνη σε περίπτερα-Προειδοποιούν οι Φαρμακευτικές