Άγρια δολοφονία 36χρονου με ματσέτα στη Γερμανία

Σοκ προκάλεσε στη γερμανική κοινή γνώμη η άγρια δολοφονία με ματσέτα ενός 36χρονου στη μέση ενός δρόμου στη Στουτγάρδη.
 
Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ προηγήθηκε έντονος καυγάς του θύματος που καταγόταν από το Καζακστάν με τον δράστη. Περίοικος κατέγραψε από το μπαλκόνι γειτονικής πολυκατοικίας σε βίντεο το αποτρόπαιο έγκλημα χθες το απόγευμα στην πόλη της νοτιοδυτικής Γερμανίας.

Ο δράστης πέταξε το όπλο του εγκλήματος σ’ ένα θάμνο και διέφυγε με ποδήλατο. Η αστυνομία της Στουτγάρδης εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό με τη βοήθεια και ενός ελικοπτέρου και αργά το βράδυ συνέλαβε έναν 28χρονο Σύρο που ζει από το 2015 στη Γερμανία και φαίνεται ότι ήταν γνωστός στην αστυνομία.

Ο συλληφθείς και το θύμα ήταν συγκάτοικοι, αλλά δεν έχει εξακριβωθεί πλήρως η φύση της σχέσης τους. Μετά την ανάκριση το πρωί ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον δικαστή.


Πηγή: iefimerida.gr

Δειτε Επισης

Ο Νετανιάχου είναι έτοιμος να διαπραγματευτεί το τέλος του πολέμου στη Γάζα αλλά υπό προϋποθέσεις
Ούρσουλά για την απόρριψη μομφής: H ΕΕ χρειάζεται δύναμη, όραμα και ικανότητα δράσης
Ο Πούτιν αναβιώνει τα Γκούλαγκ-Η Δούμα υπερψήφισε την επαναλειτουργία τους υπό την FSB
Δεν επιτεύχθηκε πρόοδος για μια ειρηνευτική συμφωνία Αζερμπαϊτζάν-Αρμενία
Ζητά αποζημιώσεις από τη Ρωσία για την κατάρριψη του αεροσκάφους MH17 η Αυστραλία
Απορρίφθηκε η πρόταση δυσπιστίας κατά της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
Οργή στη Βρετανία για τον Μακρον-Τον κατηγορούν για ασέβεια επειδή περπάτησε μπροστά από τον Κάρολο
Nέες ρωσικές επιθέσεις σε περιοχές του Κιέβου-Τραυματίστηκαν πολίτες, έτρεχαν στα καταφύγια
Η Λιβύη μετά τον Καντάφ-Η πτώση, ο εμφύλιος, η διχοτόμηση και ο Χαφτάρ
Ο Τραμπ ενημέρωσε έξι χώρες για τους δασμούς-«Είμαστε κοντά σε συμφωνία»