Οι ατάκες για ανατροπή και πρόκριση από Κίρζη και Αυγουστή

Το εις βάρος του 2-1 του πρώτου αγώνα καλείται να ανατρέψει ο Απόλλωνας στο ΓΣΠ που υποδέχεται τη Σάμροκ Ρόβερς. 
 
Για το εν λόγω παιχνίδι, τις δικές τους εκτιμήσεις παρέθεσαν στο επίσημο περιοδικό της ομάδας της Λεμεσού.
 
Ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Νίκος Κίρζης ανέφερε:
 
«Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δεν αφήνει πολλά περιθώρια οριοθέτησης στόχου. Τα δεδομένα και η αποστολή της ομάδας μας είναι προφανής. Η ήττα στην Ιρλανδία δεν ήταν το αποτέλεσμα το οποίο θέλαμε, ωστόσο υπάρχει η πίστη ότι με την ποιότητα και την εμπειρία των ποδοσφαιριστών μας, θα ανατρέψουν την κατάσταση και θα πετύχουμε να προκριθούμε στον επόμενο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.
 
Επισκέφθηκαν το ΓΣΠ δημοφιλέστερες ομάδες από τη Σάμροκ Ρόβερς και ο Απόλλωνας κατάφερε να πανηγυρίσει σε δυσκολότερες συνθήκες. Κατάφερε να επιβληθεί απέναντι σε σπουδαίους αντιπάλους κι αυτό θα προσπαθήσει να κάνει κι απόψε.
 
Ζήσαμε μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές τα τελευταία χρόνια και η ιστορία του συλλόγου επιτάσσει τν πρόκρισή μας στον 3ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, κάτι το οποίο αποτελεί αδιαπραγμάτευτο στόχο».
 
Με τη σειρά του ο Σωφρόνης Αυγουστή σχολίασε:
«Ξεκινήσαμε τη νέα αγωνιστική περίοδο με δυο νίκες επί της Κάουνο με συνολικό σκορ 6-0. Στην Ιρλανδία παρά το γεγονός ότι η ομάδα μας πήρε από πολύ νωρίς το προβάδισμα του αγώνα, δεν καταφέραμε να πανηγυρίσουμε μια ακόμη εκτός έδρας νίκη και να βάλουμε καλύτερες βάσεις πρόκρισης. Δεν μας στεναχώρησε η ήττα, αλλά ο τρόπος με τον οποίο ήρθε. Ευελπιστούμε ότι απόψε στο ΓΣΠ, η εμπειρία και η ποιότητα των ποδοσφαιριστών μας θα μας οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Η ομάδα μας θα αποδείξει με την εμφάνισή της, ότι το σκορ του τελευταίου αγώνα ήταν μια κακή παρένθεση και θα έχει την αυτοπεποίθηση η οποία απαιτείται για να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση.
 
Στόχος μας είναι η επίτευξη ενός γρήγορου τέρματος το οποίο θα απελευθερώσει τους ποδοσφαιριστές μας από κάθε ίχνος άγχους. Δύσκολες στιγμές υπήρξαν, υπάρχουν και πάντοτε θα συναντούμε στην πορείας μας όμως με μεγάλη προσπάθεια θα ξεπεράσουμε ότι κι αν βρεθεί στον δρόμο μας.
 
Αναγνωρίζω τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει η μεγάλη μάζα των φίλων της ομάδας μας με την κάρτα οπαδού και τη διαδρομή Λεμεσός-Λευκωσία, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές της ομάδας υπόσχονται ότι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, με αδιαπραγμάτευτο στόχο την πρόκριση τους στον επόμενο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Το είπαμε χιλιάδες φορές ότι η παρουσία των οπαδών στο γήπεδο δίνει άλλη δυναμική στην ομάδα. Οι ποδοσφαιριστές έχουν την ανάγκη να νιώσουν τη στήριξη μας μέχρι και το τελευταίο λεπτό».
 
Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών ο Σάσα Μάρκοβιτς ανέφερε:
«Βρίσκομαι στον Απόλλωνα λιγότερο από δυο χρόνια ωστόσο έχω ενσωματωθεί και προσαρμοστεί πλήρως. Κατανοώ τις απαιτήσεις του κόσμου, τους στόχους τους οποίους θέτει η ομάδα και επιβάλλει η ιστορία του Απόλλωνα.
 
Η περσινή μας εμπειρία στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ είναι κάτι το οποίο θέλουμε να ζήσουμε ξανά όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας. Είναι ονειρικό να αγωνίζεσαι σε αυτό το επίπεδο.
 
Για να φθάσουμε όμως μέχρι εκεί θα πρέπει απόψε να δώσουμε την ψυχή μας στον αγωνιστικό χώρο. Να παλέψουμε μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα και να φέρουμε στην ομάδα μια μεγάλη νίκη, η οποία θα ανατρέψει το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα στην Ιρλανδία.
 
Δεν συμβιβαζόμαστε με την ιδέα του αποκλεισμού. Καταφέραμε να λυγίσουμε ομάδες με πολύ μεγαλύτερη ποιότητα από τη σημερινή μας αντίπαλο. Η πορεία του Απόλλωνα όλα αυτά τα χρόνια δεν μας επιτρέπει να στοχεύουμε σε οτιδήποτε άλλο πέρα από την πρόκριση. Οφείλουμε να παρουσιαστούμε σοβαροί και να κερδίσουμε την αντίπαλό μας.
 
Με τη δική σας παρουσία και στήριξη, η ομάδα μας θα καταφέρει να εκπληρώσει αυτό το στόχο. Και βήμα βήμα να πετύχουμε πολύ περισσότερα. Επιθυμία όλων στον σύλλογο είναι να προκριθεί και φέτος ο Απόλλωνας μας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ».  
 

Δειτε Επισης

Νέο ισραηλινό κύμα επιθέσεων κατά στόχων της Χεζμπολάχ στον Λίβανο
Εξηγεί στον Γκουτέρες τους λόγους που είπε όχι σε μία τριμερή συνάντηση ο Τατάρ
Πάνω από 150 νέες καταγγελίες γυναικών εναντίον του Αλ Φαγιέντ-«25 χρόνια σεξουαλικών επιθέσεων»
Μπήκαν σε κοσμηματοπωλείο από τρύπα στο ταβάνι και έφυγαν με χρυσαφικά αξίας 15,000 ευρώ
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά μετά από επίθεση στην περιφέρεια Κρασνοντάρ-Εκκένωσαν πάνω από 1.000 κατοίκους
«Σχεδίαζαν εισβολή στη Γαλιλαία»-Ο IDF ανακοίνωσε τους διοικητές της Χεζμπολάχ που σκοτώθηκαν
Νέα πρόκληση Ερντογάν-Θα ζητήσει στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ να αναγνωριστούν τα κατεχόμενα
Καταγγελία Ισραηλινών σε βάρος Ελληνοκύπριου για απάτη με αγοραπωλησίες διαμερισμάτων
«Το Ισραήλ ήθελε να κόψει το κεφάλι της Χεζμπολάχ, δεν το πέτυχε»-Η άγνωστη επιχείρηση της Μοσάντ το 1996
Έπεσαν οι υπογραφές για τη διακρατική συμφωνία Κύπρου-Ελλάδας για την ηλεκτρική διασύνδεση