Το εργαστήρι της ΔΕΑ για τους αγνοούμενους επισκέφθηκε ο Ελβετός ΥΠΕΞ

Οταν τα αγαπημένα πρόσωπα δεν ανευρίσκονται ποτέ, δεν υπάρχει ειρήνη, αναφέρει σε ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο twitter o Υπουργός Εξωτερικών της Ελβετίας, Ignazio Cassis, ο οποίος επισκέφθηκε χθες το ανθρωπολογικό εργαστήρι της ΔΕΑ, στο πλαίσιο της επίσκεψης εργασίας που πραγματοποιεί στην Κύπρο.

Ο κ. Cassis, ο οποίος ανάρτησε και φωτογραφία από την επίσκεψή του, εκφράζει ευχαριστίες στη ΔΕΑ για τη βοήθειά της προς τις οικογένειες και τις κοινότητες στην Κύπρο.

Εξάλλου, σε ανάρτησή του στο facebook το τρίτο μέλος της ΔΕΑ, Πολ-Ενρί Αρνί, αναφέρει πως ο κ. Cassis είναι ο πέμπτος Υπουργός Εξωτερικών που επισκέφθηκε μέσα σε έξι χρόνια το ανθρωπολογικό εργαστήρι της Επιτροπής, στην προστατευόμενη από τα ΗΕ περιοχή της Λευκωσίας, μετά τους ομολόγους του από τη Βρετανία, τη Γαλλία, την Ολλανδία και τη Σλοβακία. 

"Αυτή η πολιτική στήριξη είναι πολύ σημαντική για το ανθρωπιστικό έργο μας", σημειώνει ο κ. Αρνί. 
 
Πηγή:ΚΥΠΕ
 

Δειτε Επισης

Επαναλειτουργεί το σύστημα Tax For All στις 21 Ιουλίου-Παρατείνεται μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου η υποβολή
Σημαντική η δικοινοτική συνεργασία για το περιβάλλον-«Ξεκινάει εκστρατεία αναγνώρισης των προβλημάτων»
Αd hoc Επιτροπή από τον Σεπτέμβριο για την φόρμουλα υπολογισμού της κρατικής χορηγίας προς Δήμους
Το ΚΕΒΕ καταδικάζει τα απεργιακά μέτρα στα ξενοδοχεί-Ζητά πρωτοβουλίες από τον υπουργό Εργασίας
Υπ. Παιδείας: Η κατοχή είναι η τραγικότερη σελίδα στην ιστορία του κυπριακού ελληνισμού
Ευχαριστίες Μποτσουάνα για μεγάλη αποστολή φαρμάκων από την Κύπρο
Πώς απαντά η Υπ. Ασύλου για την «Ομάδα Σύροι στην Κύπρο»-«Αποτελείται από δημόσιο υπάλληλο»
Στο 80%-85% η πληρότητα των ξενοδοχείων τον Ιούλιο
Τελεσίγραφο από ξενοδοχοϋπαλλήλους προς εργοδότες-Εφαρμογή συμφωνίας για συλλογικές συμβάσεις ή λήψη μέτρων
Τελεσίγραφο ενός μηνός από τους μεταφορείς Α’-Ετοιμάζονται για δυναμικές κινητοποιήσεις