«Ταράζει τα νερά» με παίκτη του Μιλόγεβιτς ο ΑΠΟΕΛ

Νέο μεταγραφικό... μπαμ ετοιμάζει ο ΑΠΟΕΛ, αφού ψάχνει για ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας. Οι Πάολο Τραμετσάνι και Ντομένικο Τέτι αξιολογούν θετικά την περίπτωση του ποδοσφαιριστή του Ερυθρού Αστέρα, Βούγιαντιν Σάβιτς.

Πρόκειται για 29χρονο Σέρβο αμυντικό ύψους 1.94, ο οποίος διατηρεί συμβόλαιο με τους πρωταθλητές του Βλάνταν Μιλόγεβιτς μέχρι το 2022, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια είχε γεμάτες σεζόν με 65 συμμετοχές στην ομάδα του Βελιγραδίου.

Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται με την αποστολή του Ερυθρού Αστέρα στη Λιθουανία για τον αγώνα με τη Σούντουβα για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.  

Αν χρησιμοποιηθεί έστω και ως αλλαγή τότε σύμφωνα με τους κανονισμούς της UEFA χάνει το δικαίωμα να αγωνιστεί με τους πολυπρωταθλητές στον αγώνα με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας ή τη Σουτιέσκα κι έτσι θα επαναξιολογηθεί η περίπτωσή του, αφού το σκεπτικό είναι να αποκτηθεί για να μπορεί ν' αγωνιστεί άμεσα.

Ο Σάβιτς είναι επίσης διεθνής με τις μικρές εθνικές της Σερβίας, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από Σέριφ, Γουότφορντ και Μπορντό, προερχόμενος ποδοσφαιρικά από τα σπλάχνα του Ερυθρού Αστέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

ΥΠΕΣ: Η Κυβέρνηση στηρίζει με δράσεις τον αγροτικό κόσμο
Τουλάχιστον 38 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα στη Λωρίδα της Γάζας
Σε συμμετοχή όλων για επίλυση του υδατικού καλεί η Παναγιώτου
Απαντά ο Οδυσσέας για την έρευνα σε βάρος του για καταφρόνηση Δικαστηρίου-«Δεν υπάρχει δημοκρατία, υπάρχει καθεστώς»
Πρωτοβουλία για ασφάλεια των παιδιών στο διαδίκτυο συνυπέγραψε η Κύπρος
ΒΙΝΤΕΟ: Εξερράγη το ηφαίστειο Φουέγκο στη Γουατεμάλα-700 άνθρωποι αναγκάστηκαν να απομακρυνθούν
Η κυβέρνηση Τραμπ προσέφυγε στο Ανώτατο Δικαστήριο για να κλείσει το υπουργείο Παιδείας
Τραγωδία στην Σκιάθο-Νεκρή τουρίστρια ανήμερα των γενεθλίων της
Άρνηση του ψευδοκράτους να δώσει άδεια στο Δήμο Αμμοχώστου για τους εορτασμούς του κατακλυσμού
ΥΠΕΞ: Η Κύπρος επαναβεβαιώνει ισχυρή υποστήριξη προς FAO για εξάλειψη της πείνας