Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων-Το ένα κατέληξε σε παρακείμενο χωράφι (pics)

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 8:45 το βράδυ στην Πάφο, με αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό οδηγού, ο οποίος παγιδεύτηκε στο όχημά του από τη σφοδρή σύγκρουση.
 
Στο σημείο, που βρίσκεται στον δρόμο Μεσόγης-Τσάδας, έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για απεγκλωβισμό του οδηγού, ενώ έρευνες για τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το νέο τροχαίο διενεργεί η Αστυνομία.
 
Στο χώρο έσπευσαν, επίσης, ασθενοφόρα, για να μεταφέρουν τους τραυματίες, τον οδηγό που είχε εγκλωβιστεί κι άλλο ένα πρόσωπο, στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου υποβάλλονται σε εξετάσεις.
 
Το τροχαίο προκλήθηκε όταν ο οδηγός του ενός αυτοκινήτου εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με διερχόμενο όχημα. Το ένα από τα αυτοκίνητα κατέληξε σε παρακείμενο χωράφι.
 
Λόγω της σύγκρουσης, στην περιοχή παρατηρείται πυκνή τροχαία κίνηση, καθώς μέρος του δρόμου έκλεισε.

Δειτε Επισης

Φορτωμένοι με πάνω από 17 κιλά κάνναβης έφτασαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας δύο πρόσωπα
Παραγωγική χαρακτήρισε τη συνάντηση του με Ολγκίν ο Γεραπετρίτης-«Μόνη οδός για πρόοδο στο Κυπριακό ο διάλογος»
Από τις πιο σφοδρές επιθέσεις στο Χάρκοβο-Έφτασαν του έξι οι νεκροί και 21 οι τραυματίες
Χιλιάδες στην τριήμερη πορεία προς τη Γάζα-«Θα βαδίσω γιατί δεν μπορώ να βλέπω άλλα νεκρά παιδιά»
Διπλή δολοφονία στο Βέλγιο-Νεκρές 46χρονη και η 6χρονη κόρη της μέσα σε φλεγόμενο διαμέρισμα
Αντιδρά το Άλμα για την έρευνα σε βάρος του Οδυσσέα-«Πρακτικές που θυμίζουν Ερντογάν και Όρμπαν»
Προβλέψεις αναλυτών ότι ο καυγά των… κολλεγιόπαιδων Τραμπ-Μασκ θα καταλήξει σε εκεχειρία
Νομικοί επιβεβαιώνουν πως ο Τραμπ μπορεί να απελάσει τον Μάσκ αν αποδειχθεί ότι παρανόμησε
Εγκλωβίστηκε τραυματισμένος σε βράχο στην Αγία Νάπα 24χρονος Βρετανός-Στήθηκε επιχείρηση διάσωσής του
Δεσμεύτηκε περιουσία πέραν των 200 χιλιάδων ευρώ μετά από υπόθεση ναρκωτικών στη Λευκωσία