Η πρώτη ενδεκάδα της Ανόρθωσης κόντρα στη Ζάμαλεκ

Τη Ζάμαλεκ αντιμετωπίζει στον πρώτο ανεπίσημο αγώνα της χρονιάς η Ανόρθωση σε μια σειρά φιλικών που έχουν προγραμματιστεί από την ομάδα της Αμμοχώστου.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια επέλεξε την ενδεκάδα της «Κυρίας» με επτά νεοφερμένους ποδοσφαιριστές να τη στελεχώνουν, ενώ το παιχνίδι διεξάγεται στις Πλάτρες και είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Η ενδεκάδα:

Λόρια, Σίλντενφελντ, Βργκοτς, Σελίν, Κορέα, Ράγιος, Μαργκάσα, Οκριασβίλι, Νταουσβίλι, Βασιλακάκη, Ντούρις.

Ο προπονητής της Ζάμαλεκ, Αμίρ Μέγκαχεντ συναντήθηκε ξανά με τον Γεωργιανό τεχνικό της Ανόρθωσης. Τιμούρ Κετσπάγια. 

Οι δύο τους γνωρίζονται από παλιά, αφού ο Κετσπάγια προπονούσε τον Μέγκαχεντ στην πρώτη του θητεία στην «Κυρία».

«Δώρο φανέλα της Ζάμαλεκ λίγο πριν το μεταξύ μας φιλικό χάρισε ο βοηθός προπονητής της Αιγυπτιακής ομάδας, Αμίρ Μέγκαχεντ στον προπονητή της ομάδας μας Τιμούρ Κετσπαγια. Οι δύο τους ως γνωστό συνυπήρξαν στο παρελθόν στην Ανόρθωση», αναφέρει η επίσημη ενημέρωση της ομάδας της Αμμοχώστου.