Τον κάλεσε σε τραπέζι στο σπίτι του, τσακώθηκαν και τον σκότωσε

Συνελήφθη χθες το απόγευμα, στο νομό Καβάλας, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, ένας 67χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και παράβαση του νόμου περί όπλων.
 
Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι σε οικία στις Ελευθερές Καβάλας, ο δράστης, έπειτα από φραστικό επεισόδιο με έναν 54χρονο επίσης Έλληνα, τον πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο στη θωρακική χώρα, τραυματίζοντας τον θανάσιμα.
 
Το θύμα είχε καλέσει το μεσημέρι στο σπίτι του τον δράστη που ήταν γνωστός του και ξαφνικά οι δύο άντρες τσακώθηκαν. Ο δράστης πήγε στο σπίτι του, πήρε την καραμπίνα του και γύρισε πίσω για να ζητήσει τον λόγο από το θύμα. Εκεί τσακώθηκαν εκ νέου και ο δράστης τον πυροβόλησε και τον σκότωσε.
 
Για τη διερεύνηση του περιστατικού κινητοποιήθηκαν άμεσα οι αστυνομικοί, οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν τον 67χρονο σε αγροτική περιοχή των Ελευθερών, ενώ παράλληλα κατέσχεσαν από την οικία του και το χώρο του συμβάντος, ένα κυνηγετικό όπλο, 36 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου και έναν κάλυκα. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

Πηγή:news247.gr

 

Δειτε Επισης

Παιδί ΑμεΑ και η συνοδός του ταξίδεψαν στο γκαράζ ενός ferry boat από Θάσο λόγω έλλειψης ράμπας
Πατέρας στη Ρόδο βίαζε την κόρη του για χρόνια-Τεστ DNA έδειξε πως το παιδί της είναι δικό του
Συγκλονισμός στην Ελλάδα... Παράτησε νεκρή την πρώην του και έστελνε SMS από το κινητό της στη μητέρα της
Σεισμός 5.1 Ρίχτερ στην Κρήτη-Αισθητός σε Χανιά και Ηράκλειο
Σπάει τη σιωπή της η μητέρα του Παναγιωτάκη-Η Μουρτζούκου σκότωσε το παιδί μου και έπαιζε θέατρο
Η φωτογραφία του Πολωνού καθηγητή λίγο πριν τη δολοφονία-Την τράβηξε η πρώην σύζυγος
BINTEO: Σε ύφεση η δασική πυρκαγιά στον Φενεό-Συνεχίζονται οι ρίψεις από εναέρια μέσα
«Νόμιζα ότι ήταν ξύλα που καίγονταν, αλλά ήταν οι γονείς μου...»-Επτά χρόνια από την τραγωδία στο Μάτι
Νέες αποκαλύψεις για τους αστυνομικούς που διακινούσαν ναρκωτικά-Ο ρόλος κλειδί της συντρόφου του εγκεφάλου
Δύο προσαγωγές για τη φωτιά στον Φενεό-Έκαναν εργασίες με τροχό και ηλεκτροκόλληση μέσα στο δάσος