To ποσό που δίνει ο ΠΑΟ, η απάντηση του ΑΠΟΕΛ και η επιλογή του Ζαχίντ

Σύμμαχο το χρόνο ευελπιστεί να έχει ο Παναθηναϊκός στις διαπραγματεύσεις που πραγματοποιεί με τον μεσοεπιθετικό του ΑΠΟΕΛ Γκάγιας Ζαχίντ προκειμένου να τον αποκτήσει με τη μορφή του δανεισμού από την κυπριακή ομάδα, αναφέρει ελλαδικό δημοσίευμα. 

«Οπως έχουμε εξ αρχής επισημάνει η περίπτωση του Ζαχίντ, που βρίσκεται στην κορυφή των επιλογών του Νίκου Νταμπίζα και του Γιώργου Δώνη για τη συγκεκριμένη θέση, είναι σαφώς δύσκολη εξαιτίας των ετήσιων απολαβών του (450.000 ευρώ), αλλά οι «πράσινοι» ποντάρουν πολλά στην εξαιρετική σχέση του Δώνη με τον παίκτη που αποτελεί το «προπονητικό του παιδί».

Το γεγονός αυτό προσφέρει «ασφάλεια» στον Ζαχίντ όσον αφορά τον πρωταγωνιστικό ρόλο που επιθυμεί να έχει στον επόμενο σταθμό της καριέρας του, στον αντίποδα όμως μόνο εύκολο δεν είναι για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή να απαρνηθεί τις παγιωμένες απολαβές του και να συμφωνήσει άμεσα σε μείωση των αποδοχών του. 

Οι «πράσινοι» έχουν ξεκαθαρίσει στις επαφές τους με το ΑΠΟΕΛ και την πλευρά του παίκτη ότι δεν μπορούν να ανέβουν πάνω από 250.000 ευρώ (συν κάποια μπόνους στόχων), ο κυπριακός σύλλογος δεν συζητά (προς το παρόν) να πληρώσει ένα μέρος του συμβολαίου του παίκτη για να τον δώσει δανεικό, ενώ για τον Ζαχίντ η συγκεκριμένη επιλογή (να δεχθεί μείωση μισθού) αποτελεί την έσχατη λύση.


Στην κυπριακή ομάδα δεν υπολογίζεται ξεκάθαρα για την επικείμενη σεζόν (δεν έχει παίξει λεπτό στα φιλικά ματς της προετοιμασίας) και το ενδεχόμενο να μείνει στον «πάγο» για μία ολόκληρη χρονιά, ενδέχεται να παίξει το ρόλο του στο «ζύγισμα» της τελικής επιλογής του 24χρονου μεσοεπιθετικού.  

Εκτός του Παναθηναϊκού πάντως υπάρχει ενδιαφέρον και από ακόμα μία ομάδα του εξωτερικού για τον Ζαχίντ, που όμως σε αυτή τη φάση βρίσκεται σε φιλολογικό επίπεδο, με τους «πράσινους» να έχουν διαμηνύσει στον παίκτη ότι είναι διατεθειμένοι να περιμένουν την οριστική του απόφαση».

Πηγή: sdna.gr 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Ψάχνει τρόπους να ξεπεράσει τα εμπόδια για το «κτίΖΩ» το ΥΠΕΣ-Οι ευθύνες του δήμου και το plan B
Νέο ισραηλινό κύμα επιθέσεων κατά στόχων της Χεζμπολάχ στον Λίβανο
Εξηγεί στον Γκουτέρες τους λόγους που είπε όχι σε μία τριμερή συνάντηση ο Τατάρ
Πάνω από 150 νέες καταγγελίες γυναικών εναντίον του Αλ Φαγιέντ-«25 χρόνια σεξουαλικών επιθέσεων»
Μπήκαν σε κοσμηματοπωλείο από τρύπα στο ταβάνι και έφυγαν με χρυσαφικά αξίας 15,000 ευρώ
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά μετά από επίθεση στην περιφέρεια Κρασνοντάρ-Εκκένωσαν πάνω από 1.000 κατοίκους
«Σχεδίαζαν εισβολή στη Γαλιλαία»-Ο IDF ανακοίνωσε τους διοικητές της Χεζμπολάχ που σκοτώθηκαν
Νέα πρόκληση Ερντογάν-Θα ζητήσει στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ να αναγνωριστούν τα κατεχόμενα
Καταγγελία Ισραηλινών σε βάρος Ελληνοκύπριου για απάτη με αγοραπωλησίες διαμερισμάτων
«Το Ισραήλ ήθελε να κόψει το κεφάλι της Χεζμπολάχ, δεν το πέτυχε»-Η άγνωστη επιχείρηση της Μοσάντ το 1996