Κλείνουν τμηματικά λωρίδες στην Γρίβα Διγενή για κατασκευή νησίδας

Εργασίες κατασκευής κεντρικής διαχωριστικής νησίδας στη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή, στο τμήμα από τη συμβολή της με την οδό Προδρόμου μέχρι τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Αρχαγγέλου θα εκτελούνται την περίοδο από 6/7/2019 μέχρι 1/9/2019, μεταξύ των ωρών 07:00 – 16:00 κάθε Σάββατο και Κυριακή ανακοινώνει το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων.
 
Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνουν τμηματικά οι λωρίδες ταχείας κυκλοφορίας (δεξιά) και στις δύο κατευθύνσεις και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στις λωρίδες βραδείας κυκλοφορίας (αριστερά). 

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.
 
Πηγή:ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Συγκάλεσε έκτακτο Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας ο Χριστοδουλίδης
LIVE: Καζάνι που βράζει η Μέση Ανατολή μετά την επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν-Απειλεί με αντίποινα η Τεχεράνη
Ήταν ενήμερος για την επίθεση ο Τραμπ-«Περιμένουμε την απάντηση Ιράν, αν χρειαστεί θα υπερασπιστούμε το Ισραήλ»
Το τελευταίο βίντεο δύο Βρετανών πριν επιβιβαστούν στο μοιραίο αεροσκάφος της Air India-«Αντίο Ινδία...»
Στις φλόγες όχημα ιδιοκτησίας 50χρονου
Διάγγελμα Νετανιάχου: Χτυπήσαμε στην κορυφή του προγράμματος πυρηνικών όπλων του Ιράν
Χειροπέδησες σε πρώην υπάλληλο που έκλεψε 181 χιλιάδες ευρώ από υπεραγορά το 2020
Το Ισραήλ βομβάρδισε το Ιράν-Νεκρός ο επικεφαλής των Φρουρών της Επανάστασης, απειλεί με αντίποινα η Τεχεράνη
Eξετάζουν το βίντεο της συντριβής και περιμένουν απαντήσεις από τα μαύρα κουτιά-Πάνω από 260 οι νεκροί
Έγκλημα χωρίς τιμωρία η δολοφονία Θανάση-Η απουσία μαρτυρίας για συγκάλυψη που κατέληξε σε απλή... αχαμπαροσύνη, χωρίς ποινική ευθύνη