Πώς νιώθει ο Γκόμεθ στην Κύπρο και ο λόγος που αποφάσισε να ανανενώσει

Το παρασκηνιακό βίντεο με την ανανέωση συμβολαίου του Γιόρντι Γκόμεθ δημοσίευσε η Ομόνοια, που παρουσιάζει επίσης και δηλώσεις του Ισπανού ποδοσφαιριστή.

Ο ίδιος αναφέρει πώς νιώθει χαρούμενος και ότι ήθελε να μείνει για ακόμη ένα χρόνο στους πράσινους. Είναι αισιόδοξος ότι θα πάνε όλα καλά αυτή την σεζόν.

Η ζωή είναι καλή στην Κύπρο και δεν έχουν παράπονα μαζί με την οικογένεια του. Η περσινή σεζόν δήλωσε πώς δεν ήταν καλύτερη και έτσι θα προσπαθήσουν να το αλλάξουν.


«Νιώθω καλά και είμαι χαρούμενος που όλα έχουν τελειώσει. Ήταν αυτό που ήθελα από την πρώτη στιγμή, έτσι είμαι πραγματικά χαρούμενος.


Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα όλα εξελίσσονται πολύ καλά για εμένα. Ο σύλλογος και το προσωπικό ήταν πάντοτέ εξαιρετικοί μαζί μου.

Ήθελα να μείνω για επιπλέον ένα χρόνο. Είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, όπως και πάντοτέ για να έχουμε μια καλή σεζόν.
Προφανώς η περσινή σεζόν δεν ήταν καλή για εμάς, για τους παίκτες, τον σύλλογο και τους φιλάθλους.

Όμως είμαστε έτοιμοι αυτή τη σεζόν να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, με την ευχή να έχουμε μια καλή παρουσία. Έχουμε αυτοπεποίθηση πώς θα είναι καλύτερη σεζόν και ευχόμαστε να την απολαύσουμε.

Θα πρέπει να κάνουμε αυτά που πρέπει για να είναι χαρούμενος ο κόσμος. Όλοι οι παίκτες θα κάνουμε το καλύτερο για να συμβεί αυτό.
Ήρθαν αρκετοί καινούριοι παίκτες αυτή την σεζόν, συνεπώς εμείς που ήμασταν και πέρυσι εδώ οφείλουμε να τους βοηθήσουμε να προσαρμοστούν γρηγορά στον σύλλογο και στον τρόπο παιχνιδιού.
 
Αυτό κάνουμε τώρα και ευχόμαστε να πάνε όλα καλά. Έχει καλούς παίκτες ο σύλλογος και έγιναν καλές μεταγραφές, οπότε είμαι αισιόδοξος ότι θα πάμε καλά αυτήν την σεζόν.
 
Η οικογένεια μου και εγώ προσωπικά νιώθουμε χαρούμενοι στην Κύπρο. Η ζωή είναι καλή και δεν έχουμε παράπονα, βέβαια για εμένα το πιο σημαντικό είναι ο σύλλογος στον οποίο αγωνίζομαι και είμαι σε ένα πολύ καλό σύλλογο.

Το μόνο που θέλω να πω στον κόσμο είναι πώς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό όπως κάνουμε. Η περσινή σεζόν δεν ήταν καλή για εμάς, όμως φέτος θα προσπαθήσουμε αυτό να το αλλάξουμε.

Ευχόμαστε να παρακολουθεί την ομάδα και να απολαμβάνει, ασφαλώς και να κερδίζουμε που είναι το πιο σημαντικό.»
 

 

Δειτε Επισης

Ψάχνει τρόπους να ξεπεράσει τα εμπόδια για το «κτίΖΩ» το ΥΠΕΣ-Οι ευθύνες του δήμου και το plan B
Νέο ισραηλινό κύμα επιθέσεων κατά στόχων της Χεζμπολάχ στον Λίβανο
Εξηγεί στον Γκουτέρες τους λόγους που είπε όχι σε μία τριμερή συνάντηση ο Τατάρ
Πάνω από 150 νέες καταγγελίες γυναικών εναντίον του Αλ Φαγιέντ-«25 χρόνια σεξουαλικών επιθέσεων»
Μπήκαν σε κοσμηματοπωλείο από τρύπα στο ταβάνι και έφυγαν με χρυσαφικά αξίας 15,000 ευρώ
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά μετά από επίθεση στην περιφέρεια Κρασνοντάρ-Εκκένωσαν πάνω από 1.000 κατοίκους
«Σχεδίαζαν εισβολή στη Γαλιλαία»-Ο IDF ανακοίνωσε τους διοικητές της Χεζμπολάχ που σκοτώθηκαν
Νέα πρόκληση Ερντογάν-Θα ζητήσει στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ να αναγνωριστούν τα κατεχόμενα
Καταγγελία Ισραηλινών σε βάρος Ελληνοκύπριου για απάτη με αγοραπωλησίες διαμερισμάτων
«Το Ισραήλ ήθελε να κόψει το κεφάλι της Χεζμπολάχ, δεν το πέτυχε»-Η άγνωστη επιχείρηση της Μοσάντ το 1996