Κλειστοί δρόμοι και χώροι στάθμευσης λόγω εργασιών στη Λεμεσό

Ο Δήμος Λεμεσού ενημερώσει τo κοινό ότι, λόγω εργασιών στο αποχετευτικό σύστημα, θα παραμείνουν κλειστοί δυο  χώροι στάθμευσης στον παραλιακό δρόμο της επίχωσης (3 και 4), από τις 5 μέχρι τις 10 Αυγούστου.
 
Προτρέπονται οι οδηγοί που χρησιμοποιούν καθημερινά τους χώρους στάθμευσης, όπως χρησιμοποιούν άλλους χώρους δημόσιους ή ιδιωτικούς επί της παραλιακής οδού καθώς και τον ιδιωτικό χώρο στάθμευσης του Γ.Σ.Ο.
 
Εξάλλου σε ανακοίνωση του, το Συμβούλιο Αποχετεύσεως Λεμεσού - Αμαθούντας (ΣΑΛΑ) ενημερώνει πως αύριο, Πέμπτη 1η Αυγούστου και ώρα 7:00, μέχρι το Σαββάτο 2 Αυγούστου και ώρα 16:00, θα εκτελούνται εργασίες στο αποχετευτικό σύστημα στη δεξιά λωρίδα του παραλιακού δρόμου, με κατεύθυνση τη Λευκωσία, από το ύψος του ποταμού Γερμασόγειας, μέχρι την οδό Αμπελακίων.
 
Θα γίνεται εκτροπή της τροχαίας κίνησης για τα οχήματα που κινούνται στον παραλιακό δρόμο με κατεύθυνση προς το παλιό λιμάνι και που επιθυμούν να στρίψουν δεξιά προς την οδό Αμπελακίων και για τα οχήματα που κινούνται στην οδό Αμπελακίων και επιθυμούν να κατευθυνθούν προς το κέντρο της πόλης.
 
Τέλος, καλείται το κοινό όπως ακολουθεί τα σήματα τροχαίας και επισημαίνεται ότι οι εργασίες θα εκτελούνται κατά τις βραδινές ώρες.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί του Τζόκερ για τα επτά εκατομμύρια ευρώ
Ρίγος από τη δήλωση της Χαρίτας Μάντολες στο Ευρωκοινοβούλιο-«Οι κραυγές, οι φωνές είναι μέσα στα αυτιά μου δεν μπορώ να τις ξεχάσω»
Αυτός είναι ο 26χρονος Αζέρος «κατάσκοπος»-«Άριστα εκπαιδευμένος, τηρούσε όλους τους συνωμοτικούς κανόνες»
Πώς οι ΗΠΑ έβαλαν τις βάσεις για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν-Τι ήταν το «Atoms for Peace»
Αποκατάσταση παροχής ρεύματος λόγω πρότερης βλάβης στον Σταθμό Βασιλικού
Δεν θέλει καμία επαφή με Χαν ο Τατάρ-«Εσωτερική ρύθμιση της ΕΕ, εμμονικός ο Χριστοδουλίδης»
Χάος για χιλιάδες επιβάτες που έχουν αποκλειστεί στο αεροδρόμιο της Ντόχα
Παρέδωσε από τις 3 Ιουνίου τα κλειδιά της Μητρόπολης ο Τυχικός-Ζητά ξανά την απόφαση της Συνόδου
Καταγγελίες για άλλες δύο υποθέσεις τραυματισμών από ΤΑΚΑΤΑ-Αξιολογεί τις αναφορές η Ερευνητική Επιτροπή
Μεγάλες ποσότητες ακατάλληλων προϊόντων με νικοτίνη σε περίπτερα-Προειδοποιούν οι Φαρμακευτικές