Παρουσίασε τις ιδέες της στο ΕΛΚ η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν

Με την ομάδα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο συναντήθηκε σήμερα η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η Γερμανίδα Υπουργός Άμυνας ή οποία προτάθηκε την Τρίτη από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
 
Την κ. φον ντερ Λάιεν υποδέχθηκε στο κτίριο του Ευρωκοινοβουλίου, στο Στρασβούργο, ο Επικεφαλής της ομάδας στο ΕΛΚ, Μάνφρεντ Βέμπερ, η συνάντηση ωστόσο ήταν κλειστή για τους δημοσιογράφους.
 
Σε δηλώσεις του χθες, στο Στρασβούργο, ο κ. Βέμπερ είπε ότι είχε καλέσει την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν να παραστεί στη συνάντηση του ΕΛΚ. «Έδειξε αμέσως ετοιμότητα να έρθει και να παρουσιάσει τις ιδέες της, ώστε να συζητήσει μαζί μας ποιο είναι το έργο που πρέπει να γίνει τα επόμενα 5 χρόνια» είχε πει ο κ. Βέμπερ.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

O Tραμπ μπορεί να ξαναχτυπήσει το Ιράν απολύτως νόμιμα μετά το πράσινο από τη Γερουσία
Σε κλοιό καύσωνα η Ευρώπη-Θερμοκρασίες έως και δέκα βαθμούς πάνω από το φυσιολογικό
Με απόφαση Ανώτατου διευρύνεται η εξουσία του Τραμπ-Τι σημαίνει η νίκη του για το μέλλον των ΗΠΑ
Εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών του Κατάρ μιλά για παράθυρο ευκαιρίας στη Γάζα
Δύο νεκροί και δεκάδες τραυματίες από χτύπημα με ρωσικό drone στην Οδησσό
Σε νέο ρεκόρ οι μετοχές στην Wall Street λόγω συμφωνίας ΗΠΑ-Κίνας στο εμπόριο
Ο Τραμπ διαψεύδει συνομιλίες με Ιράν για… ακίνδυνο πυρηνικό πρόγραμμα-«Ποιος λεχρίτης λέει ότι θα τους δώσω 30 δις»
Ξεκίνησαν στο Ιράν οι κηδείες για τους νεκρούς από τον πόλεμο με το Ισραήλ (pics)
ΒΙΝΤΕΟ: Γυναίκα καθόταν σε καρέκλα στη μέση του αυτοκινητόδρομου και με όπλο απειλούσε να δώσει τέλος στη ζωή της
Το Ισραήλ αναχαίτισε πύραυλο που εκτοξεύτηκε από την Υεμένη