Σήκωσαν όλο το κατάστημα οπτικών στη Σταυρού-Φωτογραφίες από τα κλοπιμαία

Ολόκληρο το κατάστημα οπτικών ειδών, φαίνεται να σήκωσαν οι τρεις που συνελήφθησαν στη Λάρνακα για τη διάρρηξη και κλοπή από κατάστημα στη Λευκωσία και συγκεκριμένα στη λεωφόρο Σταυρού, την περασμένη Τετάρτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Μπαράζ συλλήψεων για κλοπή γυαλιών αξίας σαράντα χιλιάδων ευρώ στη Λευκωσία

Σε φωτογραφίες που ανήρτησε η Αστυνομία, φαίνονται δεκάδες γυαλιά ηλίου, γυαλιά μυωπίας καθώς και άλλα εργαλεία, συνολικού κόστους σαράντα χιλιάδων ευρώ, τα οποία είχαν αρπάξει τα τρία πρόσωπα ηλικίας 41, 43 και 44 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 41χρονος εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, όταν και θα αναχωρούσε για χώρα του εξωτερικού και κατά τον διαβατηριακό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι εναντίον του εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης για την εν λόγω υπόθεση.
 
Σε έρευνα που έγινε εντοπίστηκαν μεταξύ άλλων, στην κατοχή του ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, το οποίο φέρεται να παραδέχτηκε ότι αποτελεί προϊόν διάρρηξης από το συγκεκριμένο κατάστημα.
Στη συνέχεια, μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας (κλιμάκιο διαρρήξεων), διενήργησαν συντονισμένη επιχείρηση στην επαρχία Λάρνακας, για εντοπισμό του δεύτερου καταζητούμενου, ηλικίας 43 ετών. Ο 43χρονος εντοπίστηκε σε ανοικτό χώρο στη Λάρνακα, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε με δικαστικό ένταλμα στο χώρο διαμονής του στη Λάρνακα, εντοπίστηκε και τρίτο πρόσωπο ηλικίας 44 ετών, το οποίο επίσης, φέρεται να μπλέκεται στην υπόθεση.
 
Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, μεταξύ άλλων μεγάλος αριθμός γυαλιών ηλίου διαφόρων επωνυμιών τα οποία ήταν συσκευασμένα σε μεγάλα χάρτινα κιβώτια, για τα οποία δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις για την κατοχή τους.

Οι τρείς ύποπτοι συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
 
Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Την παρουσία του στη Νέα Υόρκη επιβεβαίωσε ο Τατάρ-Κλάφτηκε και στον ΓΓ, επιμένει στις απαράδεκτες θέσεις του
Προανήγγειλε ανακοινώσεις για διαχωρισμό εξουσιών ο ΠτΔ-«Δεν είναι Εκτελεστική Εξουσία που έλαβε απόφαση για Ντόρια»
Συναντήθηκε με Τατάρ ο Στιούαρτ-«Και οι δύο ηγέτες επιθυμούν πρόοδο στη συνάντηση»
Κ. Ιωάννου: Υπάρχουν προκλήσεις αλλά ουδείς αμφισβητεί την αναγκαιότητα της μεταρρύθμισης της ΤΑ
Η ανακοίνωση Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου για απόλυση Βαρωσιώτου-«Της γνωστοποιήθηκε αιτιολογημένη απόφαση»
Σε ψύξη βυτιοφόρου στο οποίο σημειώθηκε διαρροή υγραερίου στον αυτοκινητόδρομο η Πυροσβεστική
Επικρίσεις Αναστασιάδη στον ΔΗΣΥ-«Δυστυχώς έχουμε παρεκκλίνει από την ορθή πορεία»
Νέα αντίδραση Αντριάνας για απόλυση Βαρωσιώτου-«Το κάχρι τους είναι ότι δεν είναι διεφθαρμένη και λέει την αλήθεια»
Αιχμηρός ο Κληρίδης για την απόλυση Βαρωσιώτου-«Θέλουμε δικαστές αδιάφθορους, που έχουν το θάρρος της γνώμης τους»
Ένταση στη δομή ανηλίκων Hope For Children-Μπούκαραν στο γραφείο λειτουργού και έσπασαν υπολογιστή