Πυρκαγιά μεταξύ Αλεθρικού-Αγγλισίδων κατέκαψε ένα δεκάριο αποκαλάμες και αγρελιές

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά, που εκδηλώθηκε πυρκαγιά στη ζώνη ευθύνης του Τμήματος Δασών, σε περιοχή μεταξύ των κοινοτήτων Αλεθρικού και Αγγλισίδων.

Σε ανακοίνωσή του, το Τμήμα Δασών αναφέρει αναφέρει ότι η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 13:40 και τέθηκε υπό έλεγχο στις 14:10, αφού έκαψε ένα δεκάριο με αποκαλάμες και δύο αγριελιές.

Για την κατάσβεσή της εργάστηκαν ένα πυροσβεστικό όχημα του Τμήματος Δασών με τρείς δασοπυροσβέστες και ένα υπάλληλο, καθώς και ένα πυροσβεστικό όχημα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με τρείς πυροσβέστες.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται.
 
Πηγή:ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Νέες καταγγελίες ενώπιον της Αστυνομίας για την απάτη για δήθεν εξώδικα
Επιβεβαίωσε τη βιαιότητα της σύγκρουσης η νεκροτομή στην άτυχη 78χρονη-Υπέστη πλήρη διατομή σπονδυλικής στήλης
Πληθαίνουν οι σκιές γύρω από την απόλυση Βαρωσιώτου-«Εξαιρετικά σπάνιο να μην μονιμοποιείται κάποιος Δικαστής»
Απαντά στην Ελεγκτική για τις στάσεις το Τμήμα Δημοσίων Έργων-«Υπήρξε εκθειασμός του νέου σχεδιασμού»
Εισέπραξε «όχι» από την ΕΔΕΚ το ΔΗΚΟ για συνεργασία στις Βουλευτικές-Ανοιχτοί σε ευρύτερη συνεργασία
Την παρουσία του στη Νέα Υόρκη επιβεβαίωσε ο Τατάρ-Κλάφτηκε και στον ΓΓ, επιμένει στις απαράδεκτες θέσεις του
Προανήγγειλε ανακοινώσεις για διαχωρισμό εξουσιών ο ΠτΔ-«Δεν είναι Εκτελεστική Εξουσία που έλαβε απόφαση για Ντόρια»
Συναντήθηκε με Τατάρ ο Στιούαρτ-«Και οι δύο ηγέτες επιθυμούν πρόοδο στη συνάντηση»
Κ. Ιωάννου: Υπάρχουν προκλήσεις αλλά ουδείς αμφισβητεί την αναγκαιότητα της μεταρρύθμισης της ΤΑ
1.200 παιδιά θα εξεταστούν για ασθένειες μετά τη σύλληψη υπαλλήλου βρεφονηπιακών σταθμών για σεξουαλική κακοποίηση