Παραδόθηκαν στις φλόγες δύο οχήματα στο Κάβο Γκρέκο-Διερευνούν τα αίτια οι Αρχές

Φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα κατέστρεψε ολοσχερώς δύο αυτοκίνητα στο Κάβο Γκρέκο, συνολικής αξίας 19 χιλιάδων ευρώ.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 04.20 τα ξημερώματα λήφθηκε πληροφορία για φωτιά στα δύο αυτοκίνητα που βρίσκονταν σταθμευμένα έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη τους, στη Λεωφόρο Πρωταρά.
 
Στη σκηνή έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία μέλη της οποίας κατάφεραν να σβήσουν την πυρκαγιά η οποία όμως κατέστρεψε ολοσχερώς τα δύο οχήματα.
 
Η σκηνή αποκλείστηκε και φρουρείται. Τα αίτια της πυρκαγιάς δεν έχουν γίνει γνωστά και θα εξακριβωθούν από τις εξετάσεις που θα διενεργηθούν αργότερα σήμερα από μέλη της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας.
 
Από τις πρώτες εξετάσεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας φαίνεται ότι η φωτιά ξεκίνησε από το πρώτο αυτοκίνητο και επεκτάθηκε στο δεύτερο.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πηγή: ΚΥΠΕ
 

Δειτε Επισης

Φρίκη στη Φλόριντα... Υιοθέτησαν παιδιά και τα έκλεισαν σε κλουβιά-Τα τιμωρούσαν με ψεκασμούς ξυδιού
Έντεκα κιλά ναρκωτικών σε μπουρνούζι, καπελάκια basseball και σακάκι εντόπισε το Τμήμα Τελωνείων
Σε πύρινο κλοιό η Ελλάδα-Ενεργά μέτωπα σε Κύθηρα και Μεσσηνία, μετρούν τις πληγές τους Αττική και Εύβοια
Ξεκάθαρο μήνυμα Κυβέρνησης-«Δεν θα επιτρέψουμε στην κατοχή να γίνει κανονικότητα»
Έκκληση Επαρχιακής Διοίκησης να ενημερώσουν όσοι δεν το έπραξαν για να αποζημιωθούν-«Πραγματική τραγωδία»
Τσακίζει κόκκαλα πατέρας δύο ανήλικων που έχασε το σπίτι του στη φονική πυρκαγιά-«Δεν επιάμεντε ούτε ρούχο»
Κατέληξε 63χρονος επτά μήνες μετά από τροχαίο-Είχε παρασυρθεί από φορτηγό που οδηγούσε 49χρονος
«Πράττουμε ό,τι είναι δυνατόν για να ανατρέψουμε επιδιώξεις Τουρκίας»
Αυξάνονται τα περιστατικά θερμοπληξίας-Τέσσερις στο νοσοκομείο, σε σοβαρή κατάσταση 61χρονος
Στόχος ο εντοπισμός όλων των αγνοουμένων-«Καμία άλλη μάνα να μην χαθεί με τον καημό του παιδιού της»