Σοκ με Ασένσιο στη Ρεάλ-Σφάδαζε από τους πόνους

Ο Μάρκο Ασένσιο προκάλεσε «σοκ» με την εικόνα του να σφαδάζει από τον πόνο στο γήπεδο και... έσβησε τα χαμόγελα στη Ρεάλ για την ανατροπή στο φιλικό με την Άρσεναλ.

Ισπανός «άσος», που ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας του, η οποία κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι από το 0-2 σε 2-2, κερδίζοντας τελικά στα πέναλτι, με τον ίδιο να σκοράρει για την ισοφάριση, χτύπησε στο γόνατο και μεταφέρθηκε με το φορείο από το χορτάρι στην αίθουσα πρώτων βοηθειών. Οι δε πρώτες εκτιμήσεις των ιατρών της «Βασίλισσας» προϊδεάζουν για τα χειρότερα.

Σύμφωνα με αυτές, ο Ασένσιο έχει υποστεί ρήξη χιαστού στο αριστερό του γόνατο, σε ένα χτύπημα που σίγουρα θα τον κρατήσει για πολύ καιρό εκτός γηπέδων. Στην ομάδα ευελπιστούν, ότι αυτή η εκτίμηση θα μπορέσει να ανατραπεί, όταν γίνουν αναλυτικές εξετάσεις στον παίκτη, αλλά αν σκεφτεί κανείς την εικόνα του στο γήπεδο, ουρλιάζοντας από τον πόνο, τότε τα μηνύματα μόνο θετικά δεν είναι.

 

Πηγή: www.sport24.gr

Δειτε Επισης

Σοβαρό τροχαίο στη Βούλα-Σφοδρή σύγκρουση δύο λεωφορείων, δεκάδες τραυματίες
Άλλο πρόσωπο έδειξε τον 18χρονο για την επίθεση στην Αγία Νάπα, αρνείται ανάμιξη-Ψάχνουν άλλους έξι
Συνελήφθη 42χρονος για τη ληστεία σε περίπτερο στη Λεμεσό
Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα που εντοπίστηκαν στην κατοχή τους 19 κιλά κάνναβης και χρηματικό ποσό
Παίρνει θέση για τις καταδίκες από ΕΔΑΔ η Επίτροπος Ισότητας-«Αποτελούν, τουλάχιστον, αφορμή για σοβαρή αυτοκριτική»
Πυρά Οικολόγων κατά Εισαγγελίας μετά την καταδίκη από ΕΔΑΔ-«Ποιος θα πληρώσει τη λανθασμένη απόφαση του κ. Αγγελίδη;»
Ζήτησαν από την Βαρωσιώτου να αλλάξει σε «ανοικτό» το πόρισμα του Θανάση-Τι ανέφερε στην απάντησή της στο Ανώτατο
Στην Κύπρο την Κυριακή η Ολγκίν, τη Δευτέρα η συνάντηση με τον Πρόεδρο
ΒΙΝΤΕΟ: Ισχυρή έκρηξη σε βενζινάδικο στη Ρώμη-Αναφορές για δεκάδες τραυματίες
Στα 2,3 εκατομμύρια οι εισφορές στα κόμματα-Πάνω από ένα εκατομμύριο στο ΑΚΕΛ, ακολουθεί ο ΔΗΣΥ