«Κρατήσαμε το 80% και πήραμε λεφτά για Μαργκάσα και Γκολομπάρτ»

Στο γεγονός ότι η Νέα Σαλαμίνα κατάφερε να κρατήσει τον κορμό της από την περσινή χρονιά στάθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου των ερυθρολεύκων, Δημήτρης Λάζος.
 
Επεσήμανε ότι με υπομονή στην ομάδα της Αμμοχώστου έμεινε το 80% του βασικού κορμού, ενώ πρόσθεσε πώς ήρθαν έσοδα από τις μεταγραφές των Μαργκάσα και Γκολομπάρτ.
 
Επιπλέον, στις δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM ανάφερε ότι απομένει άλλη μία κίνηση για την ενίσχυση της ομάδας, με βάση το μέχρις στιγμής πλάνο.
 
Για την άμυνα της ομάδας: «Η άφιξη του Λαμπότ ολοκληρώνει την αμυντική μας λειτουργία. Υπάρχουν πολλές επιλογές, έχουμε ολοκληρώσει στο κέντρο της άμυνας».
 
Για το σχεδιασμό: «Είναι δεδομένο πως θα κάνουμε άλλη μια μεταγραφή, δεν ξέρουμε ακόμη σε ποια θέση. Θα δούμε πως θα τα πάει η ομάδα στα φιλικά».
 
Για την παραμονή του βασικού κορμού της ομάδας: «Είχαν ασχοληθεί περισσότερο οι δημοσιογράφοι με το ξήλωμα της ομάδας παρά ο κόσμος. Ασφαλώς κάναμε υπομονή και έχουμε καταφέρει να λέμε πως κρατήσαμε το 80% του κορμού της ομάδας. Ταυτόχρονα ήρθαν έσοδα από την αποχώρηση Μαργκάσα-Γκολομπάρτ. Είμαστε αισιόδοξοι ότι η Σαλαμίνα θα είναι αν όχι το ίδιο τότε ακόμη καλύτερη».
 
Για την στήριξη του κόσμου οικονομικά: «Στην πρώτη επίσημη είχαμε μαζική παρουσία του κόσμου με περίπου 1200 φίλους της ομάδας και αυτό μας χαροποιεί. Υπάρχει κινητικότητα στα διαρκείας, υψηλότερη από πέρσι. Η Σαλαμίνα έμαθε να είναι βιώσιμη χάρις τον κόσμο της. Στόχος μας είναι να την επαναφέρουμε στην ελίτ του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Σύντομα ξεκινούν τα έργα του προπονητικού κέντρου, θα είναι από τα καλύτερα στην Κύπρο. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας».
 
Για το προπονητικό κέντρο στο Μενεού: «Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα ξεκινήσουν τα έργα μέσα του Σεπτέμβρη. Θα χρειαστούν περίπου 6 μήνες. Η ομάδα δεν θα βγεί από το προπονητικό της κέντρο. Λίγες ομάδες έχουν γήπεδα σαν τα δικά μας».
 
Για τους νεαρούς: «Υπάρχουν πολλοί που δεν μπορούν να πάρουν χρόνο στην ομάδα μας. Επομένως, δίνουμε δανεικούς για να πάρουν λεπτά και την επόμενη σεζόν να είναι πιο έτοιμοι. Η Σαλαμίνα λειτουργεί για το καλό των νεαρών ποδοσφαιριστών».

Δειτε Επισης

Ψάχνει τρόπους να ξεπεράσει τα εμπόδια για το «κτίΖΩ» το ΥΠΕΣ-Οι ευθύνες του δήμου και το plan B
Νέο ισραηλινό κύμα επιθέσεων κατά στόχων της Χεζμπολάχ στον Λίβανο
Εξηγεί στον Γκουτέρες τους λόγους που είπε όχι σε μία τριμερή συνάντηση ο Τατάρ
Πάνω από 150 νέες καταγγελίες γυναικών εναντίον του Αλ Φαγιέντ-«25 χρόνια σεξουαλικών επιθέσεων»
Μπήκαν σε κοσμηματοπωλείο από τρύπα στο ταβάνι και έφυγαν με χρυσαφικά αξίας 15,000 ευρώ
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά μετά από επίθεση στην περιφέρεια Κρασνοντάρ-Εκκένωσαν πάνω από 1.000 κατοίκους
«Σχεδίαζαν εισβολή στη Γαλιλαία»-Ο IDF ανακοίνωσε τους διοικητές της Χεζμπολάχ που σκοτώθηκαν
Νέα πρόκληση Ερντογάν-Θα ζητήσει στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ να αναγνωριστούν τα κατεχόμενα
Καταγγελία Ισραηλινών σε βάρος Ελληνοκύπριου για απάτη με αγοραπωλησίες διαμερισμάτων
«Το Ισραήλ ήθελε να κόψει το κεφάλι της Χεζμπολάχ, δεν το πέτυχε»-Η άγνωστη επιχείρηση της Μοσάντ το 1996