Θα τα πουν τετ α τετ χωρίς την Τζέιν Χολ Λουτ Αναστασιάδης και Ακιντζί

Χωρίς την παρουσία της ειδικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ Τζέιν Χολ Λουτ θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση που θα έχουν στις 9 Αυγούστου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Παρτίδα σκάκι για δυνατούς παίχτες- Μακρύς ο δρόμος για διαπραγματεύσεις
 
Η απάντηση στο συγκεκριμένο ερώτημα, δηλαδή κατά πόσο η Τζέιν Χολ Λουτ θα έρθει στην Κύπρο και θα παρευρίσκεται στη συνάντηση, δόθηκε κατά τη σημερινή τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η ίδια με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, κατά την οποία του ευχήθηκε καλή επιτυχία για τη συνάντηση.
 
Όπως ανέφερε συγκεκριμένα σε ανάρτηση του στο Twitter o Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου, η Τζέϊν Χολ Λουτ, ειδική σύμβουλος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών ευχήθηκε στον Πρόεδρο Αναστασιάδη καλή επιτυχία στη συνάντησή του με τον Τ/κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί, ενώ του ευχήθηκε και ταχεί ανάρρωση. 

Η ανάρτηση του κ. Προδρόμου καταλήγει στο ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και η Τζειν Χολ Λουτ «συμφώνησαν πως θα είναι σε επαφή και θα συνομιλήσουν μετά τη συνάντηση».

Δειτε Επισης

Εντοπίστηκε σε ξενοδοχείο στην Αθήνα η Μουρτζούκου-Δεν γνώριζε για το ένταλμα σύλληψης
Συγκλονιστική διάσωση στο Παρίσι-Άνδρας έσωσε οικογένεια από διαμέρισμα που φλεγόταν
Βλέπει ανάγκη αναζωογόνησης της ιστορικής σχέσης με την Κένυα ο ΥΠΕΞ-Συναντήθηκε με τον ομόλογό του
Προανήγγειλε δημιουργία Εθνικού Κέντρου Κλινικής Tεκμηρίωσης ο Δαμιανός-Βρίσκεται στο τελικό στάδιο
Πρόταση μομφής κατά Φον Ντερ Λάιεν-Καταγγέλλει τους «εξτρεμιστές, αντιεμβολιαστές και θαυμαστές του Πούτιν»
Τραγωδία με δύο νεκρούς 16χρονους στην Ελλάδα-Είχαν εξαφανιστεί, εντοπίστηκαν σε κοίτη ποταμού
Επιδιώκει οικονομική σύσφιξη σχέσεων με το Αζερμπαϊτζάν ο Ερσίν Τατάρ
Πυρά Σπάβο σε Αστυνομία και Εισαγγελία για τις δύο καταδίκες από το ΕΔΑΔ-«Παραβίασαν τα δικαιώματα των θυμάτων»
Συνελήφθη η Ειρήνη Μουρτζούκου για τη δολοφονία των βρεφών στην Αμαλιάδα
Διαχειρίσιμη φωτιά στην Πάφο, κατέκαψε ενάμιση τετραγωνικό χιλιόμετρο-Ενδεχομένως να ξεκίνησε από τον δρόμο