Τέλος Ιουλίου η ακρόαση για την διακοπή της δίκης Focus για Ζολώτα και Φόλε

Στις 30 Ιουλίου στις 09:00 ορίστηκε η ακρόαση ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας της αίτησης των δικηγόρων των Μιχάλη Ζολώτα και Μιχάλη Φόλε για διακοπή της διαδικασίας αναφορικά με τους πελάτες τους, στην υπόθεση της Focus.

Η Ολομέλεια του Ανώτατου Δικαστηρίου ακύρωσε στις 9 Ιουλίου τα εντάλματα σύλληψης που είχαν εκδοθεί εναντίον των δύο κατηγορούμενων για την υπόθεση. Σε ανακοίνωσή τους οι δικηγόροι τους είχαν αναφέρει ότι θα αιτηθούν αποζημιώσεις και την άμεση διακοπή της συνέχισης της διαδικασίας ενώπιον του Κακουργιοδικείου.

Κατά την έναρξη της σημερινής δικασίμου ο εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής Ανδρέας Αριστείδης ζήτησε να του δοθεί χρόνος για να μπορέσει να καταχωρίσει την ένστασή του στην αίτηση από πλευράς των δικηγόρων των Ζολώτα και Φόλε, η οποία καταχωρίσθηκε την Παρασκευή.

Στον κ. Αριστείδη δόθηκε προθεσμία να καταθέσει γραπτώς την ένστασή του ως τις 26 Ιουλίου και ορίστηκε η 30η Ιουλίου ως η ημερομηνία ακρόασης.

Στο μεταξύ, η αυριανή ημερομηνία, 23 Ιουλίου, η οποία είχε αρχικά δοθεί ως δικάσιμος, ακυρώθηκε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Οι ΗΠΑ εκτιμούν ότι τα Ρωσικά αντίποινα στην Ουκρανία δεν έχουν τελειώσει-Επίκειται πολυδιάστατη επίθεση
Αγωνία για το Madleen-Η Κυβέρνηση του Ισραήλ έδωσε εντολή να εμποδιστεί το πλοίο πριν φτάσει στη Γάζα
Απόπειρα αυτοκτονίας στις Κεντρικές Φυλακές-Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο κρατούμενος
Drones πάνω από το Madleen που πλησιάζει τη Γάζα-«Το Ισραήλ θα προσπαθήσει να καταλάβει το πλοίο»
Πεδίο μάχης το Λος Άντζελες-Οδοφράγματα και πλαστικές σφαίρες στις διαδηλώσεις για το μεταναστευτικό
Νεαρή έπιασε τιμόνι υπό επήρεια ναρκωτικών-Συγκρούστηκε με όχημα 93χρονου που τραυματίστηκε σοβαρά
Από την Μαδρίτη μέσω Βελιγραδίου έφτασαν στην Κύπρο τα 17 κιλά κάνναβης-Στο κελί οι δύο
Εκμεταλλεύτηκαν τις ψηλές θερμοκρασίας και βγήκαν στις παραλίες οι Κύπριοι-Αυξημένη κίνηση στους δρόμους
Κουκουλοφόροι μπούκαραν σε φούρνο, πρόταξαν μαχαίρι και άρπαξαν την ταμειακή μηχανή
Δεκαεξάχρονος απουσιάζει από το χώρο διαμονής του στη Λευκωσία (pic)