Βίντεο που αποδεικνύει την αθωότητα του επικαλείται ένας Ισραηλινός-Ανακρίθηκαν ξανά οι ύποπτοι

Συνεχίζουν να καλύπτουν με εκτενή ρεπορτάζ την πρωτοφανή καταγγελλόμενη υπόθεση ομαδικού βιασμού 19χρονης από 12 Ισραηλινούς τα μέσα της γειτονικής χώρας.
 
Σε σημερινά ρεπορτάζ τα μέσα του Ισραήλ, σημειώνουν πως χθες η Αστυνομία ανέκρινε εκ νέου πέντε από τους νεαρούς συλληφθέντες για την υπόθεση.
 
Μάλιστα όπως σημειώνει το Chanel 12 τρεις από τους νεαρούς άσκησαν το δικαίωμα τους να παραμείνουν σιωπηλοί, ωστόσο ένας νεαρός συνεργάστηκε με τις Αρχές και σύμφωνα με τον δικηγόρο του ενδεχομένως να αφεθεί ελεύθερος σύντομα.
 
Οι έρευνες των Αρχών, σύμφωνα με τα ισραηλινά μέσα, επικεντρώνονται στον βασικό ύποπτο ο οποίος είχε συνάψει σύντομο δεσμό με τη 19χρονη και ο οποίος επιμένει πως έχει στην κατοχή του βίντεο που αποδεικνύει την αθωότητα του, ενώ επαναλάβει στους ανακριτές πως ότι έγινε, έγινε με τη θέληση της νεαρής Βρετανίδας.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Λέει ψέματα, δεν ήταν γυμνή…»-Ο ισχυρισμός ενός υπόπτου για τον ομαδικό βιασμό
 
Ωστόσο, σύμφωνα με τους δικηγόρους που ανέλαβαν την υπεράσπιση των 12 είναι διαφορετικό με αυτό που ήδη κατέχουν οι αρχές.
 
Σύμφωνα με την εφημερίδα Haaretz η Αστυνομία μέχρι στιγμής περισυνέλλεξε πέντε χρησιμοποιημένα προφυλακτικά και δεκατρείς συσκευασίες προφυλακτικών από το δωμάτιο στο οποίο σημειώθηκε το περιστατικό.
 
Τέλος, σύμφωνα με το Channel 12 η 19χρονη παραμένει σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ωστόσο αναμένεται να προβεί σε αναγνώριση των νεαρών μέσα από τη διαδικασία της αναγνωριστικής παράταξης.
 
Οι δικηγόροι των υπόπτων ζήτησαν να γίνει και αναπαράσταση των καταγγελιών της 19χρονης, ωστόσο κάτι τέτοιο απορρίφθηκε από την Αστυνομία.

Δειτε Επισης

Επανέρχεται το Άλμα για τους πύργους στη Λάρνακα-«Το Τμ. Περιβάλλοντος με υπηρεσιακή γλώσσα επιλεκτικά διευκρινίζει»
Συνελήφθησαν δύο πρόσωπα μετά από έλεγχο σε 15 διαμερίσματα στην παλιά Λευκωσία
Πάνω από 100 νεκροί στη Γάζα παρά τις εκκλήσεις για κατάπαυση πυρός-«Ανθρώπινα μέλη σκορπισμένα παντού»
Ο Τραμπ αίρει τις κυρώσεις στη Συρία με προεδρικό διάταγμα-Εξαιρούνται Άσαντ και στενοί συνεργάτες
ΒΙΝΤΕΟ: Επίθεση με ρουκέτες σε στρατιωτική αεροπορική βάση στο Ιράκ
ΒΙΝΤΕΟ: Συνελήφθησαν οι υπεύθυνοι σατιρικού περιοδικού στην Τουρκία που δημοσίευσε σκίτσο του Μωάμεθ
Η συμπεθερά, η συμπεριφορά και τα τρομακτικά συμπεράσματα για την Αστυνομία
Ψάχνουν λύσεις για τους αγρότες και την έλλειψη νερού-Επί τάπητος το νομοσχέδιο για τα εξώδικα σε πολίτες
Καρότο και μαστίγιο Γεώργιου σε Τυχικό-Αντιφατικές ενέργειες για μνημόσυνο και διαμονή στην Αρχιεπισκοπή
Ένα στους δύο ΑμεΑ δεν λαμβάνουν επίδομα στην Κύπρο-«Η αναπηρία δεν συνεπάγεται με περιθωριοποίηση»