Ιταλικά σενάρια για τον Νταμπό της Φιορεντίνα στον Ολυμπιακό

Kαι το όνομα αυτού, Μπιράν Νταμπό. Ο λόγος για τον θηρώδη χαφ της Φιορεντίνα, ο οποίος σύμφωνα με ρεπορτάζ του γνωστού Ιταλού δημοσιογράφου, Τζανλουίτζι Ντι Μάρτζιο, στo "Sky Sport Italia", βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού.

Ο Γάλλος κεντρικός μέσος (γεννημένος στη Μασσαλία), ο οποίος αγωνίζεται βέβαια στην εθνική της Μπουρκίνα Φάσο παίζει κυρίως στο "έξι", φέρεται να είναι ψηλά στις επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο 27χρονος δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή του για τη νέα σεζόν και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Ντι Μάρτζιο αναφέρει πως ο παίκτης θα συνεχίσει την καριέρα του είτε στους ερυθρόλευκους είτε στη Ναντ, η οποία επίσης ενδιαφέρεται για να τον κάνει δικό της.

Πέρυσι, ο Νταμπό μέτρησε 26 εμφανίσεις, έχοντας ένα γκολ και δυο ασίστ, ενώ στους "βιόλα" κατέληξε το 2018 από τη Σεντ Ετιέν. Κατά βάση είναι αμυντικός μέσος, ενώ έχει αγωνιστεί και δεξί μπακ σε αρκετά ματς. Στο παρελθόν είχε αγωνιστεί επίσης σε Μονπελιέ και Μπλάκμπερν.

Ο Νταμπό έχει χριστεί μια φορά διεθνής με την U21 της Γαλλίας, ενώ από πέρυσι μετράει δυο συμμετοχές με τη Μπουρκίνα Φάσο.

Δείτε τον εν δράσει:

Πηγή: www.sport24.gr

Δειτε Επισης

Η Χαμάς απάντησε θετικά στην πρόταση ΗΠΑ για κατάπαυση του πυρός 60 ημερών, με ανταλλαγή ομήρων
Σε αστυνομικούς σταθμούς οι έξι ανήλικοι για τα επεισόδια σε δομή-Αναζητούν χώρους διαμονής οι ΥΚΕ
Αναλαμβάνει την ευθύνη ο Αγγελίδης για το χαστούκι του ΕΔΑΔ αλλά... «Η έμπρακτη ανάληψη ευθύνης δεν συνάδει με την αποχώρησή μου»
Nordic Monitor: Η Τουρκία έστησε δίκτυο κατασκοπείας στην Ευρώπη με κονδύλια της ΕΕ
Νεκρός με τρεις σφαίρες στον λαιμό άνδρας στην Αγία Παρασκευή-«Κλειδί» για την υπόθεση η ταυτότητα του
Προκαλεί ξανά ο Καπηλιώτης για Βαρωσιώτου-«Καλά της είπε και αν της είπε να ακυρώσει το πόρισμα»
Τον Κωνσταντίνο Πετρίδη ως μάρτυρα υπεράσπισης κάλεσε η πλευρά Συλλούρη-Τζιοβάνη στη δίκη Al Jazeera
Εθνικός στόχος το Σένγκεν, όχι «σκληρό σύνορο» η Πράσινη Γραμμή-Τα οφέλη για τους πολίτες και την οικονομία
Επανέλαβε την απόφαση αλλά δεν τοποθετείται η Εισαγγελία για το χαστούκι του ΕΔΑΔ-«Θα μελετηθεί»
Απαντά στην κριτική για την ειδική εκπαίδευση η ΥΠΑΝ-«Εργαζόμαστε εντατικά για τεκμηριωμένο νομοσχέδιο»