Δεν πέρασε το τεστ o Παναθηναϊκός-Aνεπίσημο ντεμπούτο ο Κολοβός

Την ήττα με 2-1 γνώρισε ο Παναθηναϊκός από την Μπέρσοτ με τους πράσινους να μην περνάνε το συγκεκριμένο τεστ, σε αντίθεση με το ματς με τη Φέγενορντ,  και να δείχνουν πως είχαν το μυαλό τους στο σπουδαίο φιλικό της Δευτέρας με τον Άγιαξ.

Το τριφύλλι έδειξε κακό πρόσωπο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και πλήρωσε τα λάθη που έκανε αλλά και τη συνοχή που δεν είχε κυρίως στα πρώτα 60 λεπτά όπου αγωνίστηκε ουσιαστικά η ομάδα Νέων.

Το γκολ για τους πράσινους πέτυχε ο Βέργος ενώ στα θετικά για τον Παναθηναϊκό ήταν το ντεμπούτο του Κολοβού, με μόλις μια προπόνηση, αλλά και η πρώτη παρουσία των Κόναν και Βαγιαννίδη.

Aνεπίσημο ντεμπούτο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού έκανε ο Δημήτρης Κολοβός, μετά τη μεταγραφή του από την Ομόνοια. Ο Ελλαδίτης ήταν ανάμεσα στις μαζεμένες αλλαγές που έγινεν από τον Γιώργο Δώνη στο 62'. O τεχνικός του Παναθηναϊκού δήλωσε για τη χρησιμοποίηση του Κολοβού: «Έχει κάνει προετοιμασία, είναι σημαντικό να μαθαίνει το πλάνο της ομάδας. Να έχει επικοινωνία με τους συμπαίκτες του».

ΜΠΕΡΣΟΤ: Πρισινένκο, Σεντ Λουί, Χολτσχάουερ, Μας, Πλακά, Μπρόνιο (84' Ντιντουί), Ρέντα, Βανχάμελ, Λεγιόβι, Σέγκερς, Βογκορόφσκι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κότσαρης (62' Χριστογεώργος), Αποστολάκης (62' Βαγιαννίδης), Θεοχάρης (62' Πούγγουρας), Μαυρομμάτης (62' Κολοβέτσιος), Ζαγαρίτης (62' Ινσούα), Αλεξανδρόπουλος (62' Κουρμπέλης), Αθανασακόπουλος (62' Δώνης), Σερπέζης (62' Μπουζούκης), Εμμανουηλίδης (62' Χατζηγιοβάνης), Καμπετσής (62' Κολοβός), Βέργος (62' Κόναν).

Δειτε Επισης

Κατασχέθηκαν 800 περίπου κιλά κρέας κατόπιν ελέγχων από Κτηνιατρικές Υπηρεσίες
Σοβαρό τροχαίο στα κατεχόμενα-Ελληνοκύπριοι συγκρούστηκαν με τουριστικό λεωφορείο
Πώς θα κατανεμηθεί η ευρωπαϊκή βοήθεια στον Λίβανο-Στη διαχείριση του συριακού το μεγαλύτερο μέρος
Καταγγέλθηκε 11 φορές για λαθροθηρία και αναζητείται ξανά-Άρπαξε το όπλο και έτρεχε στα κατεχόμενα
ΒΙΝΤΕΟ: Πεδίο μάχης το UCLA-Προσαγωγές και λαστιχένιες σφαίρες κατά των διαδηλωτών
Υπερδιπλάσιες οι τιμές οπωροκηπευτικών στη λιανική σε σχέση με τιμές παραγωγών δείχνει το e-κοφίνι
Υπ. Οικονομικών: Συνεχίζονται οι προσπάθειες κατά παράνομης χρηματοδότησης
Ψάχνουν λύσεις για τα πυροτεχνήματα-Εξετάζεται αυστηρότερο πλαίσιο για τη χρήση τους
Βανδάλισαν το Δημοτικό Σχολείο Σταυρού-«Απουσία φρούρησης, ζημιές χιλιάδων ευρώ» (pic)
Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή η Μητρόπολη Ταμασού-«Στόχος η αποκάλυψη της αλήθειας»