Μετά τις βροχές... ανεβαίνει ξανά ο υδράργυρος

Εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά το απόγευµα θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς 3 µποφόρ για να καταστούν µέχρι το απόγευµα µέτριοι 4 και παροδικά στα νότια παράλια, µέχρι ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και τοπικά στα νότια το απόγευµα, µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 36 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 30 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 27 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 15 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, την Πέµπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά άνοδο για να κυµανθεί πάνω από τους κλιµατικούς µέσους όρους.

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ που μοιράζει 7.400.000
Η Βουλή ψήφισε νομοθεσία για τον αστικό αναδασμό
Αναθεώρηση διαδικασίας επιστροφής εισφοράς στον ΟΑΥ με νόμο
Νέα νομοθεσία για τη Γενική Ασφάλεια των Προϊόντων ψήφισε η Βουλή
Διευκρινίσεις από Citroën με ελαττωματικό αερόσακο ΤΑΚΑΤΑ αναμένει το ΤΟΜ
Θεσπίζεται πλαίσιο παροχής υπηρεσιών κοινοτικής νοσηλευτικής και μαιευτικής
Τοποθετεί 50 «πράσινα περίπτερα» σε απομακρυσμένες περιοχές το Τμήμα Περιβάλλοντος
Υπ. Ενέργειας: Η πραγματική βιωσιμότητα δεν είναι μόνο περιβαλλοντική αλλά και κοινωνική
Ψηφίστηκαν νόμοι για αλλαγές στα χρηματικά όρια στις συνοπτικές διαδικασίες σύναψης δημόσιων συμβάσεων
Εκδήλωση έξω από τη Βουλή από δέκα οργανώσεις υπέρ του δικαιώματος στη διαμαρτυρία