Στο κελί ο 20χρονος που καταδιώχθηκε κατόπιν πληροφορίας πολίτη

 
Διάταγμα οκταήμερης κράτησης εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον του 20χρονου από τη Ρουμανία, ο οποίος συνελήφθη χθες, μετά από καταδίωξη στη Λάρνακα, για σωρεία υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών που διαπράχθηκαν στη Λεμεσό.
 
Ο 20χρονος είχε εντοπιστεί από περίπολα σε περιοχή της Επαρχίας Λάρνακας, μετά από πληροφορία που δόθηκε από πολίτη, μετά από δημοσίευση της φωτογραφίας του καθώς και φωτογραφίας του κλοπιμαίου οχήματος που, όπως διαπιστώθηκε, οδηγούσε.
 
Μιλώντας στο ΚΥΠΕ ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης ευχαρίστησε τον πολίτη για την πληροφορία, η οποία οδήγησε στη σύλληψη του 20χρονου και τόνισε πως η συνεργασία κοινού και Αστυνομίας είναι καθοριστική στην εξιχνίαση υποθέσεων.
 
Πρόσθεσε ότι για την ίδια υπόθεση καταζητείται 27χρονος ομοεθνής του, ενώ η λεία από τις διαρρήξεις και κλοπές φαίνεται να ξεπερνά τις 100 χιλιάδες ευρώ, χωρίς να αποκλείεται, στην πορεία των ερευνών, να εξιχνιαστούν περισσότερες υποθέσεις.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Επεισοδιακή καταδίωξη 20χρονου στη Λάρνακα-Σεσημασμένος με έξι εντάλματα
 
Υπενθυμίζεται πως ο 20χρονος επιχείρησε να διαφύγει με το όχημα του, οδηγώντας προς τον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας - Αγίας Νάπας, ενώ σε κάποια στιγμή εξήλθε από την έξοδο Ξυλοτύμπου για να επιστρέψει στον αυτοκινητόδρομο προς Λάρνακα.
 
Στη συνέχεια, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το όχημα συγκρούστηκε με περιπολικό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ένα μέλος της Αστυνομίας, ενώ ο 20χρονος τράπηκε σε φυγή πεζός.
 
Τελικά εντοπίστηκε και περιορίστηκε από μέλη της Αστυνομίας και συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της κλεπταποδοχής, από μέλη της Αστυνομίας Βάσεων Δεκέλειας, αφού βρισκόταν σε περιοχή που εμπίπτει στην κυριότητα των Βρετανικών Βάσεων.
 
Όπως διαπιστώθηκε, ο 20χρονος καταζητείτο για έξι υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 14 Μαΐου – 16 Ιουλίου, 2019 στη Λεμεσό.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Δεκαεξάχρονος απουσιάζει από το χώρο διαμονής του στη Λευκωσία (pic)
Χειροπέδες και σε 36χρονο για την εισαγωγή ναρκωτικών μέσα σε πακέτα με μπισκότα και τσίχλες
Χάθηκαν τα ίχνη 15χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λευκωσία (pic)
Ξεκίνησε από την εστία κουζίνας και επεκτάθηκε στην οροφή η φονική πυρκαγιά με θύμα τον 27χρονο
Σε καταστολή 75χρονος-Παρασύρθηκε σε ποδηλατικό αγώνα στην προσπάθειά του να διασταυρώσει το δρόμο
Παιδιά με αποσκευές γεμάτες θλίψη, πόνο και πληγές-Οι ευχές για δικαιώματα και η σκληρή πραγματικότητα
Καμία ανησυχία στην Κύπρο από τη μετάλλαξη δότη σπέρματος στο Βέλγιο-Πώς λειτουργεί το σύστημα ελέγχου
Προηγείται η ανακουφιστική φροντίδα πριν την ευθανασία-Η ανάγκη για θεσμοθέτηση και ισότιμη πρόσβαση
Το (never)surrender των κομμάτων στην ανυποληψία, οι ασφυκτικές πιέσεις και οι σύγχρονοι «σωτήρες»
Επιτήδειοι κατάφεραν να εξαπατήσουν 34χρονο και να του αποσπάσουν πάνω από 119 χιλιάδες ευρώ