Διάταγμα κράτησης στον 31χρονο για διάρρηξη και επίθεση

Δικαστικό διάταγμα τριήμερης κράτησης εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, μετά από αίτημα της Αστυνομίας, εναντίον 31χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες από μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Πάφου, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, απόπειρας κλοπής από κλειδωμένο κιβώτιο και επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης.
       
Τα αδικήματα διαπράχθηκαν τον Οκτώβριο, 2018, στην επαρχία Πάφου. Συγκεκριμένα, γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα της 4ης Οκτωβρίου, 2018, 57χρονος τουρίστας κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι, δέκα λεπτά νωρίτερα, όταν και επέστρεψε με τη σύζυγο του στο διαμέρισμα όπου διέμεναν στην Κάτω Πάφο, αντιλήφθηκαν εντός του διαμερίσματος δύο άγνωστα τους πρόσωπα.
 
Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 57χρονος προσπάθησε να ακινητοποιήσει τον ένα από τους δύο υπόπτους, ο οποίος ωστόσο προέβαλε αντίσταση, με αποτέλεσμα ο 57χρονος να πέσει στο έδαφος και να χτυπήσει στο κεφάλι, ενώ οι δύο δράστες τράπηκαν σε φυγή.
       
Μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν εξετάσεις στη σκηνή, όπου διαπιστώθηκε η διάρρηξη του διαμερίσματος, καθώς και απόπειρα παραβίασης χρηματοκιβωτίου, το οποίο βρισκόταν στο διαμέρισμα, ενώ ο 57χρονος μεταφέρθηκε από μέλος της Αστυνομίας στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου για εξετάσεις. Εκεί, διαπιστώθηκε από ιατρό ότι αυτός έφερε εκδορά στο κεφάλι και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες έλαβε εξιτήριο.
       
Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης από το ΤΑΕ Πάφου, προέκυψε πρόσφατα μαρτυρία εναντίον του 31χρονου, και εναντίον του εκδόθηκε Δικαστικό ένταλμα σύλληψης. Λίγο πριν τις 10.30 χθες βράδυ, ο 31χρονος εντοπίστηκε στην Πάφο, από μέλη του ΟΠΕ Πάφου και αφού συνελήφθη, βάσει του Δικαστικού εντάλματος, τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. (Το σημερινό Αστυνομικό Δελτίο Τύπου Αρ. 3, είναι σχετικό).
        
Τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Πάφου.      

Δειτε Επισης

Τουρκοκυπριακά ΜΜΕ: Σύλληψη Έλληνα πολίτη για κατασκοπεία στα κατεχόμενα
Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα μετά από σύγκρουση μοτοσικλέτας και δύο οχημάτων στη Λάρνακα
Σπάνιο να μην μονιμοποιείται δικαστής μετά από διετή θητεία-Δικαιούται να προσφύγει στα εσωτερικά ένδικα μέσα η Βαρωσιώτου
Χάθηκαν από την Κυριακή τα ίχνη του 64χρονου Χριστάκη Χριστοδούλου (pic)
Και όμως ο Καπηλιώτης δικαίωσε την Ανδριάνα και όλους τους πολίτες, εκθέτοντας το Σώμα που υπηρετούσε
Σε πνιγμό εντός ύδατος φαίνεται να οφείλεται ο θάνατος 28χρονου στη Γεροσκήπου
Καρατομήθηκε η Ντόρια Βαρωσιώτου που εξέδωσε το πόρισμα για Θανάση, απολύθηκε από το Δικαστικό Σώμα-Απόφαση με σκιές
Εντοπίστηκε ο 16χρονος που χάθηκε στα Λατσιά
Συστάσεις Πυροσβεστικής για ψηλά κτήρια και διάσωση ενοίκων-Επιστολή στον ΓΔ Υπουργείου Εσωτερικών
Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα στα Κούκλια-Επιστρατεύτηκαν δύο πτητικά μέσα