Οδηγούσε μεθυσμένος και προκάλεσε τροχαίο στη Λάρνακα-Προφυλακίστηκε μέχρι την ποινή

Προφυλακιστέος μέχρι τις 29 Ιουλίου, οπότε θα του επιβληθεί ποινή από το Δικαστήριο, βρίσκεται 45χρονος κάτοικος Λάρνακας, ο οποίος ενεπλάκη χθες σε τροχαία σύγκρουση, ενώ οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλης.

Το τροχαίο συνέβη, γύρω στις 4.30μ.μ. χθες, στη λεωφόρο Γιάννου Κρανιδιώτη, στη Λάρνακα, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 45χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με το προπορευόμενό του όχημα, το οποίο βρισκόταν σε στάση, σε φωτοελεγχόμενη διασταύρωση. Από τη σύγκρουση δεν τραυματίστηκε κανείς από τους επιβάτες των δύο οχημάτων.

Μέλη της Αστυνομίας, που κλήθηκαν στη σκηνή, διενήργησαν έλεγχο αλκοόλης στον 45χρονο, με τελική ένδειξη 121μg%, αντί 22μg%. Ο 45χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και σήμερα το πρωί παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, όπου καταχωρήθηκε υπόθεση εναντίον του.

Ενώπιον του Δικαστηρίου, ο 45χρονος παραδέχθηκε ενοχή και το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση για γεγονότα και ποινή στις 29 Ιουλίου 2019. Διέταξε επίσης όπως ο 45χρονος παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την πιο πάνω ημερομηνία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Επιτήδειοι κατάφεραν να εξαπατήσουν 34χρονο και να του αποσπάσουν πάνω από 119 χιλιάδες ευρώ
Από αναθυμιάσεις πιθανόν να έχασε τη ζωή ο 27χρονος στον Ύψωνα-Ήταν μόνος του στην οικία
Φορτωμένοι με πάνω από 17 κιλά κάνναβης έφτασαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας δύο πρόσωπα
Νεκρός ανασύρθηκε 27χρονος μετά από πυρκαγιά σε σπίτι στον Ύψωνα-Σε εξέλιξη οι έρευνες για την τραγωδία
Εγκλωβίστηκε τραυματισμένος σε βράχο στην Αγία Νάπα 24χρονος Βρετανός-Στήθηκε επιχείρηση διάσωσής του
Δεσμεύτηκε περιουσία πέραν των 200 χιλιάδων ευρώ μετά από υπόθεση ναρκωτικών στη Λευκωσία
Εντοπίστηκαν 83 συσκευασίες CBD και THC σε περίπτερο στη Λάρνακα
Ο ένας δεν ενημέρωσε, ο άλλος δεν άκουσε, ο τρίτος δεν είδε και ο τέταρτος δεν ήταν αρμοδιότητά του...
Δεν τους παίρνει να αστοχήσουν στο νομοσχέδιο για τη βία στα γήπεδα-Αμφιβολίες για την εφαρμοστικότητα
Οι διαδικασίες express για Πελετίε και οι πέντε μήνες αναμονής για Μαλέκο-Παρόμοιες υποθέσεις, διαφορετικοί χειρισμοί