Ετοιμάζουν πάρτι ξανά στη Νότια οι πορτοκαλί με σπόντες για τα εγκλήματα

Στη Νότια κερκίδα επιστρέφουν ξανά οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, έστω και σε ανεπίσημο παιχνίδι, καθώς θα δώσουν κανονικά το παρών τους στο φιλικό με τη Δόξα, στο οποίο δεν θα χρειάζεται η επίδειξη της κάρτας οπαδού.
 
Η ανακοίνωση:
«Αύριο ο ΘΡΥΛΟΣ δεν παίζει απλά ένα φιλικό… Αύριο έχουμε χρέος να αποδείξουμε σε όλους αυτά που λέμε τόσο καιρό. Αύριο στέλνουμε το μήνυμα πως ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΝΙΚΗΣΕΙ!
 
Αύριο βαδίζουμε ξανά με τα αδέλφια μας στα τσιμέντα. Αύριο όλοι με τα Πορτοκαλί στη Νότια, να δουν νέοι και παλιοί αθλητές μας ΠΟΙΟΣ  ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ. Αύριο βάζουμε ταφόπλακα στην κάρτα τους. Καλούμε όλο τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ να μας ακολουθήσει στην πορεία από τον Σύνδεσμο και στο πάρτι που θα στηθεί στη Νότια.
 
Ο Κεντρικός θα είναι ανοικτός αύριο από νωρίς το απόγευμα. Εισιτήρια (χωρίς χρέωση) σήμερα από 6-8 στον Κεντρικό και αύριο έξω από τη Νότια.

ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΧΡΕΩΝΕΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ…»
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Νέα κίτρινη προειδοποίηση από τη Μετεωρολογική-Θα φτάσει τους 41 βαθμούς ο υδράργυρος
Μάχη με το χρόνο δίνουν οι διασώστες μετά τις πλημμύρες στο Τέξας-Νεκρά 15 παιδιά
Σκηνές πανικού σε αεροσκάφος της Ryanair-Επιβάτες πηδούν από τα φτερά, 18 τραυματίες
Προσβασιμότητα για λίγους-Τα καθημερινά εμπόδια των ατόμων με αναπηρίες στους χώρους εστίασης
Νέα διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία για τη δολοφονία του Θανάση-«Δεν ήταν το μόνο θύμα συγκάλυψης και διαφθοράς»
Επανήλθαν οι Οικολόγοι, ζητούν παραίτηση ή παύση Αγγελίδη-«Πρέπει να αποκατασταθεί η δικαιοσύνη»
Τους ζήτησαν να φύγουν από νυχτερινό κέντρο και τους επιτέθηκαν ληστεύοντάς τους-Χειροπέδες σε 46χρονο
Επενδύει στην πρωτοβουλία Γκουτέρες για πολυμερή η Κυβέρνηση-«Η τουρκική πλευρά δεν δημιουργούνται ρεαλιστικές προσδοκίες»
Απόπειρα φόνου διερευνούν οι Αρχές-Ανήλικος επιτέθηκε σε 23χρονο προκαλώντας του εγκεφαλική αιμορραγία
Πληροφορίες για καυγά πριν την απόπειρα φόνου στην Πάφο-Γείτονες θύμα και φερόμενος θύτης