Βρήκε τον διάδοχο του Δημητρίου η Ανόρθωση

Σε γοργούς ρυθμούς κινείται στο μεταγραφικό παζάρι η Ανόρθωση, η οποία εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να επισημοποιήσει τη συμφωνία για την ανταλλαγή των Δημητρίου και Στυλιανού με Απόλλωνα (Διαβάστε ΕΔΩ σχετικό ρεπορτάζ).
 
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, omada.com.cy, η Κυρία φαίνεται να βρήκε ήδη τον αντικαταστάτη του τερματοφύλακά, Δημήτρη Δημητρίου, ο οποίος θα αγωνίζεται στην ομάδα της Λεμεσού τη νέα αγωνιστική περίοδο, με ένα γνώριμό της. 
 
Πρόκειται για τον Γιώργο Παπαδόπουλο, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στον Ερμή, ενώ την περίοδο 2016-18, βρισκόταν στο ρόστερ της ομάδας της Αμμοχώστου. 
 
Ο 28χρονος πορτιέρε, συμφώνησε με την Ανόρθωση με διετές συμβόλαιο. 
 

Δειτε Επισης

Μάχη με το χρόνο δίνουν οι διασώστες μετά τις πλημμύρες στο Τέξας-Νεκρά 15 παιδιά
Σκηνές πανικού σε αεροσκάφος της Ryanair-Επιβάτες πηδούν από τα φτερά, 18 τραυματίες
Προσβασιμότητα για λίγους-Τα καθημερινά εμπόδια των ατόμων με αναπηρίες στους χώρους εστίασης
Νέα διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία για τη δολοφονία του Θανάση-«Δεν ήταν το μόνο θύμα συγκάλυψης και διαφθοράς»
Επανήλθαν οι Οικολόγοι, ζητούν παραίτηση ή παύση Αγγελίδη-«Πρέπει να αποκατασταθεί η δικαιοσύνη»
Τους ζήτησαν να φύγουν από νυχτερινό κέντρο και τους επιτέθηκαν ληστεύοντάς τους-Χειροπέδες σε 46χρονο
Επενδύει στην πρωτοβουλία Γκουτέρες για πολυμερή η Κυβέρνηση-«Η τουρκική πλευρά δεν δημιουργούνται ρεαλιστικές προσδοκίες»
Απόπειρα φόνου διερευνούν οι Αρχές-Ανήλικος επιτέθηκε σε 23χρονο προκαλώντας του εγκεφαλική αιμορραγία
Πληροφορίες για καυγά πριν την απόπειρα φόνου στην Πάφο-Γείτονες θύμα και φερόμενος θύτης
Βλέπει Ολγκίν τη Δευτέρα ο Χριστοδουλίδης-Ενημερώνει τα ΗΕ ο Στιούαρτ για τελευταία φορά