Ξυλοκόπησε και έστειλε στο νοσοκομείο 25χρονο-Χειροπέδες σε 35χρονο

Συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος χθες το απόγευμα και τέθηκε υπό κράτηση, 35χρονος από την επαρχία Λεμεσού, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης εναντίον 25χρονου και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης. 
 
Της σύλληψής του προηγήθηκε καταγγελία από 25χρονο σύμφωνα με την οποία, τα ξημερώματα της 7 Ιουλίου, 2019 ενώ βρισκόταν έξω από νυκτερινό κέντρο στην Πάφο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, δέχθηκε επίθεση από άγνωστο του πρόσωπο. 
 
Ο 25χρονος μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου νοσηλεύθηκε για ένα βράδυ, αφού διαπιστώθηκε ότι έφερε οίδημα και κάκωση στα χείλη καθώς επίσης και εμφύσωση 11ου οδόντος. 
 
Ο παραπονούμενος προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία στις 9 Ιουλίου και μετά από εξετάσεις που διενεργήθηκαν και στη βάσει αξιολόγησης στοιχείων και μαρτυριών, εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης εναντίον του 35χρονου ο οποίος και καταζητείτο.        

Το Γραφείο Μικροπαραβάσεων Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.  
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Συνεχίζει το ίδιο τροπάριο ο Τατάρ-«Οι Ε/κ προκαλούν εντάσεις με τις συλλήψεις για σφετερισμό»
Χάθηκαν από την Κυριακή τα ίχνη του 64χρονου Χριστάκη Χριστοδούλου (pic)
Πέραν των 80 έργων για τη Λευκωσία κόστους άνω του ενός δισ. ευρώ ανακοίνωσε ο ΠτΔ
Ξεκαθαρίζει το Τμ. Περιβάλλοντος για τους πύργους στη Λάρνακα-«Δεν γνωμοδοτεί βάσει του ποιος είναι ο αιτητής»
Απομακρύνθηκαν τουλάχιστον 50.000 πολίτες στην Τουρκία-Μάχη με τις φλόγες, καταστράφηκαν σπίτια
Και όμως ο Καπηλιώτης δικαίωσε την Ανδριάνα και όλους τους πολίτες, εκθέτοντας το Σώμα που υπηρετούσε
Σε πνιγμό εντός ύδατος φαίνεται να οφείλεται ο θάνατος 28χρονου στη Γεροσκήπου
Συνεχίζουν να ανταλλάζουν πυρά ΔΗΣΥ και Άλμα-Μετωπική σύγκρουση για τους πύργους στη Λάρνακα
ΒΙΝΤΕΟ: Εικόνες αποκάλυψης από την καταστροφική πυρκαγιά στην Τουρκία-Στάχτη έγιναν ολόκληρες περιοχές
Πρόταση νόμου για δημιουργία νέου ενιαίου επαγγελματικού συνταξιοδοτικού σχεδίου για αξιωματούχους