Ο τραγικός επίλογος για τη μικρή Σιέρρα-Οδηγείται στην τελευταία της κατοικία

Το ύστατο χαίρε θα απευθυνθεί το απόγευμα της Κυριακής στην 6χρονη Σιέρρα Γκράζε Σεουκαλιουκ, ένα από τα θύματα του καταδικασθέντα κατά συρροή δολοφόνου, Νίκου Μεταξά.

Η μικρή Σιέρα κηδεύεται δημοσία δαπάνη, όπως και τα υπόλοιπα θύματα του Μεταξά, ένα και πλέον χρόνο μετά τη δολοφονία της.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στο Επισκοπειό και η σορός θα μεταφερθεί στη Ρουμανία, μετά από επιθυμία του πατέρα της, όπου θα ταφεί. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί χοροστατούντος του Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής Ησαΐα.
 
Η εξάχρονη Σιέρρα όπως και η μητέρα της Μαρί Ρόουζ, δολοφονήθηκαν στις 4 Μαΐου του 2018 από τον Νίκο Μεταξά, ο οποίος στη συνέχεια έριξε τη σορό της 38χρονης στο φρεάτιο του μεταλλίου Κοκκινόγεια του Μιτσερού και στη συνέχεια μετέφερε και πέταξε τη σορό της εξάχρονης στη λίμνη Μεμί στον Ξυλιάτο.
 
Η Μαρί Ρόουζ ήταν το πρώτο θύμα του Μεταξά που εντοπίστηκε, σε φρεάτιο στο Μιτσερό. Η σορός της Μαρί Ρόουζ εντοπίστηκε από ξένους περιηγητές στο Μεταλλείο Μιτσερού το απόγευμα της 14ης Απριλίου.
 
Η εξάχρονη ήταν το τελευταίο θύμα του Μεταξά που εντοπίστηκε. Ανασύρθηκε στις 12 Ιουνίου 2019 από δύτη στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, η σορός της εξάχρονης ήταν τυλιγμένη με σεντόνι και δεμένη με σπάγκο μπλε σε τσιμεντομπλόκ.​ Βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη και σε κατάσταση σαπωνοποίησης, ενώ βρέθηκε σε εμβρυική θέση και έφερε εκτεταμένο κάταγμα λαρυγγικού χόνδρου και κάταγμα αμφότερων των κεράτων του υοειδούς οστού. Ο θάνατος της επήλθε από κακώσεις περιοχής τραχήλου (λαιμού).
 
Σε ό,τι αφορά την ταφή της 38χρονης Μαρί Ρόουζ αυτή δεν έχει ακόμα διευθετηθεί.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Εν κινήσει μοτοσικλέτα τυλίχθηκε στις φλόγες στη Λεμεσό-Επεκτάθηκε σε ξηρά χόρτα η φωτιά
Διασώθηκε γυναίκα που τραυματίστηκε σε παραλία-Σκάφος της Λιμενικής την παρέδωσε σε ασθενοφόρο
«Το συμβάν χρήζει εις βάθος διερεύνησης, η ΕΦ είναι πολύτιμη να αποδοθούν ευθύνες όπου υπάρχουν»
Κατασχέθηκαν 80 συσκευασίες με ελεγχόμενες ουσίες από υποστατικό στη Λάρνακα
Ξανά στο προσκήνιο ο εγκλωβισμός οδηγών στον αυτοκινητόδρομο-Έμεινε στα συρτάρια η συζήτηση στη Βουλή
Αρχίζει η κατάταξη της 2025 ΕΣΣΟ-Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι νεοσύλλεκτοι
«Αν δούμε τις δύο αποφάσεις του ΕΔΑΔ, διαφαίνεται πως οι θεσμοί νοσούν... Δεν προστατεύουν τα θύματα»
Χειροπέδες σε δύο για υπόθεση εμπορίας με σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευση-Αναγνωρίστηκε το 23χρονο θύμα
Τους ζήτησαν να φύγουν από νυχτερινό κέντρο και τους επιτέθηκαν ληστεύοντάς τους-Χειροπέδες σε 46χρονο
Απόπειρα φόνου διερευνούν οι Αρχές-Ανήλικος επιτέθηκε σε 23χρονο προκαλώντας του εγκεφαλική αιμορραγία