Ο Απόλλωνας πραγματοποιεί κινήσεις ουσίας, όχι απάντηση στον ΑΠΟΕΛ

Εννέα νέα αποκτήματα έχει προσθέσει στο ρόστερ του ο Απόλλωνας μέχρι στιγμής. Ο  Σωφρόνης Αυγουστή σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Πέτρο Κονναφή, «έτρεξαν» το θέμα του προγραμματισμού από νωρίς, ώστε να είναι έτοιμο το ρόστερ το συντομότερο δυνατό.

Στο Κολόσσι παρουσιάζονται απόλυτα ευχαριστημένοι με τον τρόπο που κινήθηκε η ομάδα στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού, αφού επικρατεί η άποψη ότι η ομάδα ενισχύθηκε ποιοτικά. Η θέση στην οποία εκκρεμεί ενίσχυση είναι εκείνη του σέντερ φορ.

Πάντως φέτος έχει γίνει αρκετός ντόρος για τις προσθήκες των «κυανολεύκων», ιδιαίτερα μετά την παραδοχή για τη μεγαλύτερη επένδυση στην ιστορία του συλλόγου (σ.σ. Αττίλα Σάλαϊ) και τις προσθήκες των δύο πρώην παικτών του ΑΠΟΕΛ, Γιάννη Γιαννιώτα και Εμίλιο Ενσούε.

Οι δύο τελευταίες κρίθηκαν από τους περισσότερους ως… απάντηση στις κινήσεις των γαλαζοκιτρίνων να φέρουν στον «Αρχάγγελο» τους Αντόνιο Γιάκολις και Άλεφ.

Θα διαφωνήσω με τη συγκεκριμένη προσέγγιση, αφού οι «γαλάζιοι» της Λεμεσού εξασφάλισαν τις υπογραφές των εν λόγω παικτών με το μικρότερο δυνατό κόστος (σ.σ. και οι δύο ήταν ελεύθεροι, όταν συμφώνησαν), ακριβώς για να προσθέσουν ποιότητα στο ρόστερ της ομάδας, αφού η αγωνιστική αξία τους είναι δεδομένη.

Η… συνταγή με την οποία ψωνίζει ο Απόλλωνας ενισχύεται και από τις περιπτώσεις των Μαλ και Μπεσάτ, αφού αμφότεροι είχαν περάσει με επιτυχία τις… εξετάσεις που έδωσαν στην πρώτη τους σεζόν στην Κύπρο, αγωνιζόμενοι σε Πάφο F.C και Ανόρθωση αντίστοιχα.

Με τις τέσσερις συγκεκριμένες μεταγραφές οι γαλάζιοι της Λεμεσού δείχνουν ότι δεν τους αφήνει αδιάφορους η εγχώρια αγορά, από την οποία ενίοτε μπορούν ν' αποκτηθούν πολύ καλοί ποδοσφαιριστές.

Το πόσο επιτυχημένες θ’ αποδειχθούν οι φετινές μεταγραφές θα φανεί στην πορεία. Στο δικό μου το μυαλό, καμία ομάδα της Κύπρου δεν θα έλεγε «όχι» στις περιπτώσεις των Ενσούε και Γιαννιώτα, απ' όποια ομάδα κι αν είχαν περάσει στο παρελθόν.

Δειτε Επισης

Αναμένει έρευνα για τη φωτιά στο βαν το ΥΠΑΜ-«Γίνεται για 11 χρόνια το σχέδιο διακίνησης εθνοφρουρών, γίνονται έλεγχοι»
Εν κινήσει μοτοσικλέτα τυλίχθηκε στις φλόγες στη Λεμεσό-Επεκτάθηκε σε ξηρά χόρτα η φωτιά
Διασώθηκε γυναίκα που τραυματίστηκε σε παραλία-Σκάφος της Λιμενικής την παρέδωσε σε ασθενοφόρο
Δυο πυραύλους εκτόξευσαν οι Χούθι κατά του Ισραήλ-Ήχησαν σειρήνες σε διάφορους τομείς της επικράτειας
ΒΙΝΤΕΟ: Πάνω από 80 οι νεκροί από τις πλημμύρες στο Τέξας, προειδοποίηση για νέες καταιγίδες
«Το συμβάν χρήζει εις βάθος διερεύνησης, η ΕΦ είναι πολύτιμη να αποδοθούν ευθύνες όπου υπάρχουν»
Ο Τραμπ αναμένει συμφωνία μεταξύ Χαμάς και Ισραήλ αυτή την εβδομάδα-Στην Ουάσινγκτον ο Νετανιάχου
Κατασχέθηκαν 80 συσκευασίες με ελεγχόμενες ουσίες από υποστατικό στη Λάρνακα
Βλέπει πρώτα τον Τατάρ και μετά τον Πρόεδρο η Ολγκίν-Eνημερώνει για τις επαφές της πριν την πενταμερή
Νέα ανοχή από τον ΟΑΥ στην ανάδοχο για τα προβλήματα του ΓεΣΥ-Δίνεται επιπλέον χρόνος