Διεκόπη φιλικό της Μπενφίκα λόγω επεισοδίων (pics)

Μόνο στα χαρτιά ήταν φιλική η αναμέτρηση της Ακαδέμικα με την Μπενφίκα που έγινε στην Κοΐμπρα. Τα αίματα άναψαν στο ημίχρονο, αφού στο ένα πέταλο του γηπέδου άρχισαν σοβαρά επεισόδια που είχαν ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός οπαδού, ο οποίος μετά από σπρώξιμο έπεσε με την πλάτη από τις κερκίδες στο ταρτάν του γηπέδου.

Ο άτυχος οπαδός υπέστη κάταγμα σε σπόνδυλο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο σε κοντινό νοσοκομείο ενώ ο αγώνας διεκόπη αφού κανείς δεν μπορούσε να εγγυηθεί για την ασφάλεια των οπαδών.

 

 

Δειτε Επισης

Στους 68 έφτασαν οι νεκροί από τις φονικές πλημμύρες στο Τέξας-Αδιανόητες εικόνες καταστροφής
Νέα κίτρινη προειδοποίηση από τη Μετεωρολογική-Θα φτάσει τους 41 βαθμούς ο υδράργυρος
Μάχη με το χρόνο δίνουν οι διασώστες μετά τις πλημμύρες στο Τέξας-Νεκρά 15 παιδιά
Σκηνές πανικού σε αεροσκάφος της Ryanair-Επιβάτες πηδούν από τα φτερά, 18 τραυματίες
Προσβασιμότητα για λίγους-Τα καθημερινά εμπόδια των ατόμων με αναπηρίες στους χώρους εστίασης
Νέα διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία για τη δολοφονία του Θανάση-«Δεν ήταν το μόνο θύμα συγκάλυψης και διαφθοράς»
Επανήλθαν οι Οικολόγοι, ζητούν παραίτηση ή παύση Αγγελίδη-«Πρέπει να αποκατασταθεί η δικαιοσύνη»
Τους ζήτησαν να φύγουν από νυχτερινό κέντρο και τους επιτέθηκαν ληστεύοντάς τους-Χειροπέδες σε 46χρονο
Επενδύει στην πρωτοβουλία Γκουτέρες για πολυμερή η Κυβέρνηση-«Η τουρκική πλευρά δεν δημιουργούνται ρεαλιστικές προσδοκίες»
Απόπειρα φόνου διερευνούν οι Αρχές-Ανήλικος επιτέθηκε σε 23χρονο προκαλώντας του εγκεφαλική αιμορραγία