Μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με όχημα στον αυτοκινητόδρομο-Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες βράδυ στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού παρά τον Άγιο Τύχωνα, με την εμπλοκή μοτοσικλέτας.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 23:15, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, όχημα που οδηγούσε 27χρονη συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν ένας 27χρονος και μια 32χρονη.
 
Αμέσως στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, καθώς και ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τους επιβαίνοντες της μοτοσικλέτας στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.
 
Από εξετάσεις που έγιναν στα δύο πρόσωπα, διαπιστώθηκε ότι ο 27χρονος φέρει κάταγμα δεξιού ισχίου και κάκωση κεφαλής, ενώ η 32χρονη υπέστη εκδορές και μώλωπες σε όλο της το σώμα.
 
Και τα δύο πρόσωπα κρατήθηκαν για νοσηλεία.
 

Από τις έρευνες της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι το τροχαίο σημειώθηκε την ώρα που η 27χρονη οδηγός του οχήματος επιχείρησε να περάσει στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα μετά από σύγκρουση μοτοσικλέτας και δύο οχημάτων στη Λάρνακα
Συνεχίζει το ίδιο τροπάριο ο Τατάρ-«Οι Ε/κ προκαλούν εντάσεις με τις συλλήψεις για σφετερισμό»
Χάθηκαν από την Κυριακή τα ίχνη του 64χρονου Χριστάκη Χριστοδούλου (pic)
Πέραν των 80 έργων για τη Λευκωσία κόστους άνω του ενός δισ. ευρώ ανακοίνωσε ο ΠτΔ
Ξεκαθαρίζει το Τμ. Περιβάλλοντος για τους πύργους στη Λάρνακα-«Δεν γνωμοδοτεί βάσει του ποιος είναι ο αιτητής»
Απομακρύνθηκαν τουλάχιστον 50.000 πολίτες στην Τουρκία-Μάχη με τις φλόγες, καταστράφηκαν σπίτια
Και όμως ο Καπηλιώτης δικαίωσε την Ανδριάνα και όλους τους πολίτες, εκθέτοντας το Σώμα που υπηρετούσε
Σε πνιγμό εντός ύδατος φαίνεται να οφείλεται ο θάνατος 28χρονου στη Γεροσκήπου
Καρατομήθηκε η Ντόρια Βαρωσιώτου που εξέδωσε το πόρισμα για Θανάση, απολύθηκε από το Δικαστικό Σώμα-Απόφαση με σκιές
Συνεχίζουν να ανταλλάζουν πυρά ΔΗΣΥ και Άλμα-Μετωπική σύγκρουση για τους πύργους στη Λάρνακα