Ανακοίνωσε Μανωλά η Νάπολι

Ποδοσφαιριστής της Νάπολι είναι και επισήμως ο Κώστας Μανωλάς, καθώς ανακοινώθηκε από τους «παρτενοπέι».  

Με τη φανέλα της Νάπολι και φόντο την ελληνική σημαία ο σύλλογος του ιταλικού Νότου καλωσόρισε τον 28χρονο στόπερ στο δυναμικό της. Το ίδιο έπραξε νωρίτερα και ο πρόεδρος της ομάδας, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

Ο Έλληνας σέντερ μπακ αφού πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά και εργομετρικά τεστ, τα οποία υποβλήθηκε εν συνεχεία φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα της νέας του ομάδας.

Ο Μανωλάς υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον ιταλικό σύλλογο με ετήσιες απολαβές 4,5 εκατ. ευρώ. Η Ρόμα παράλληλα θα εισπράξει 36 εκατ. ευρώ από την ρήτρα αποδέσμευσης του.



Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Μετέφεραν χιλιάδες «μαϊμού» προϊόντα με πλοίο από την Ελλάδα στη Λεμεσό
Έσπασαν το δάκτυλο αστυνομικού στην Αγία Νάπα γιατί τους έκανε συστάσεις για τη συμπεριφορά τους
Ψάχνουν αν εμπλέκεται τρίτο όχημα στο θανατηφόρο με τον 21χρονο-Πετάχτηκε από το παράθυρο η συνοδηγός
Είχε γίνει καταγγελία και τους παρέπεμψε στο Κτηματολόγιο η Αστυνομία-Νέες πληροφορίες για την απόπειρα φόνου
Επιχείρησαν να πετάξουν με λαθραία τσιγάρα και κατέληξαν με χειροπέδες-Εντοπίστηκαν και σε οικία στη Λεμεσό
Αναμένει έρευνα για τη φωτιά στο βαν το ΥΠΑΜ-«Γίνεται για 11 χρόνια το σχέδιο διακίνησης εθνοφρουρών, γίνονται έλεγχοι»
Εν κινήσει μοτοσικλέτα τυλίχθηκε στις φλόγες στη Λεμεσό-Επεκτάθηκε σε ξηρά χόρτα η φωτιά
Διασώθηκε γυναίκα που τραυματίστηκε σε παραλία-Σκάφος της Λιμενικής την παρέδωσε σε ασθενοφόρο
Δυο πυραύλους εκτόξευσαν οι Χούθι κατά του Ισραήλ-Ήχησαν σειρήνες σε διάφορους τομείς της επικράτειας
ΒΙΝΤΕΟ: Πάνω από 80 οι νεκροί από τις πλημμύρες στο Τέξας, προειδοποίηση για νέες καταιγίδες