Χειροπέδες σε 31χρονη που καταζητείτο για κατοχή πλαστής ταυτότητας και παράνομης απασχόληση

Στην σύλληψη 31χρονης  που καταζητείτο από τον Φεβρουάριο του 2019 προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για κατοχή πλαστού ελληνικού δελτίου ταυτότητας και της παράνομης απασχόλησης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χτες η 31χρονη που καταζητείτο εντοπίστηκε να εργάζεται σε υποστατικό στον Πωμό.

Ακολούθως συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Σήμερα το πρωί εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για διερεύνηση του νέου αδικήματος που αντιμετωπίζει,  αυτό της παράνομης απασχόλησης. Η Αστυνομία Πάφου διερευνά και τα παλιά αδικήματα της 31χρονης.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Ορίστηκε για τις 16 Ιουλίου η εξέταση ένστασης της Βαρωσιώτου κατά της απόφασης του Ανωτάτου
Απαντά σε Άλμα και Οδυσσέα ο ΔΗΣΥ-«Θυμίζει γιατί κρίθηκε ακατάλληλος να υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον»
Πώς οδηγήθηκαν οι Αρχές στη σύλληψη της Μουρτζούκου-Το εύρημα και οι καταθέσεις που την έκαψαν
Χειροπέδες και σε 32χρονο για τη ρίψη μολότοφ στην οικία 70χρονου
Στη δημοσιότητα το podcast του Φειδία με τον Τατάρ-«Πιστεύω ότι ήταν μια ορθή πράξη, έκανα το σωστό»
Sms και ηχητικά οδήγησαν στην σύλληψη δεσμοφύλακα για βαρυποινίτη-«Κάτι εν να κάνουν πόψε, πες του να προσέχει»
Φάκελος με λευκή σκόνη από Ρωσία και παραλήπτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη ελληνική Βουλή (pics)
Πυρά σε Αγγελίδη και από Παπαδόπουλο-«Όλοι είπαν πως πρέπει να διωχθεί ο ύποπτος, ο μόνος που διαφώνησε ήταν ο Αγγελίδης»
Διάττοντες αστέρες τα μικρά μη κοινοβουλευτικά κόμματα αλλά πρόλαβε να τους βρει λάθη η Ελεγκτική
Απαντά στην κριτική για την στάση της για Αγγελιδη η Κυβέρνηση-Δείχνει ξανά τη Βουλή για θωράκιση εξουσιών