Ατλέτικο: Πάει στα δικαστήρια τη Μπαρσελόνα για τον Γκριεζμάν

Η Μπαρσελόνα ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Γκριεζμάν από την Ατλέτικο Μαδρίτης πληρώνοντας 120.000.000 ευρώ που αντιστοιχούν στη ρήτρα που υπήρχε στο συμβόλαιο του Γάλλου μέσου από την 1η Ιουλίου 2019 και μάλιστα του έβαλε και μυθική ρήτρα 800.000.000.

Οι ροχιμπλάνκος όμως θεωρούν πως η συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές έγινε πολύ νωρίτερα από την 1η Ιουλίου και για αυτό το λόγο η «Μπάρσα» θα έπρεπε να δώσει 200.000.000 ευρώ στην Ατλέτικο, καθώς αυτό ήταν το ύψος της ρήτρας πριν μπει ο Ιούλιος.

Γι' αυτό το λόγο -σύμφωνα με επίσημη τοποθέτηση τους- συγκεντρώνουν τα απαραίτητα στοιχεία, ώστε να προσφύγουν στα δικαστήρια με τις δυο πλευρές να λύνουν εκεί πλέον τις διαφορές τους.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: Επίσημο: Παίκτης της Μπαρτσελόνα ο Γκριεζμάν!

«Ο Αντουάν Γκριεζμάν μαζί με τον δικηγόρο του εμφανίστηκαν στην έδρα της Ισπανικής Επαγγελματικής Λίγκας για να καταγγείλουν την σύμβαση μεταξύ του παίκτη και της Ατλέτικο Μαδρίτης, αφού η Μπαρσελόνα κατέθεσε για λογαριασμό του και στο όνομα του το ποσό των 120 εκατομμυρίων ευρώ.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης πιστεύει ότι το ποσό που κατατέθηκε δεν επαρκεί για να καλύψει την ρήτρα, αφού είναι προφανές ότι η δέσμευση του παίκτη και της Μπαρτσελόνα έκλεισε πολύ πριν η ρήτρα μειωθεί από τα 200 στα 120 εκατομμύρια ευρώ.

Επίσης ήταν πολύ νωρίτερα από την ημερομηνία που ο παίκτης ανακοίνωσε στις 14 Μαΐου την πρόθεση του να αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης πιστεύει ότι η καταγγελία του συμβολαίου έγινε πολύ νωρίτερα από το τέλος της περασμένης σεζόν και βασιζόμενη σε πράξεις αλλά και δηλώσεις του παίκτη, έχει ξεκινήσει τις κατάλληλες διαδικασίες για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων και των νόμιμων συμφερόντων».
Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Εντοπίστηκε σε ξενοδοχείο στην Αθήνα η Μουρτζούκου-Δεν γνώριζε για το ένταλμα σύλληψης
Συγκλονιστική διάσωση στο Παρίσι-Άνδρας έσωσε οικογένεια από διαμέρισμα που φλεγόταν
Βλέπει ανάγκη αναζωογόνησης της ιστορικής σχέσης με την Κένυα ο ΥΠΕΞ-Συναντήθηκε με τον ομόλογό του
Προανήγγειλε δημιουργία Εθνικού Κέντρου Κλινικής Tεκμηρίωσης ο Δαμιανός-Βρίσκεται στο τελικό στάδιο
Πρόταση μομφής κατά Φον Ντερ Λάιεν-Καταγγέλλει τους «εξτρεμιστές, αντιεμβολιαστές και θαυμαστές του Πούτιν»
Τραγωδία με δύο νεκρούς 16χρονους στην Ελλάδα-Είχαν εξαφανιστεί, εντοπίστηκαν σε κοίτη ποταμού
Επιδιώκει οικονομική σύσφιξη σχέσεων με το Αζερμπαϊτζάν ο Ερσίν Τατάρ
Πυρά Σπάβο σε Αστυνομία και Εισαγγελία για τις δύο καταδίκες από το ΕΔΑΔ-«Παραβίασαν τα δικαιώματα των θυμάτων»
Συνελήφθη η Ειρήνη Μουρτζούκου για τη δολοφονία των βρεφών στην Αμαλιάδα
Διαχειρίσιμη φωτιά στην Πάφο, κατέκαψε ενάμιση τετραγωνικό χιλιόμετρο-Ενδεχομένως να ξεκίνησε από τον δρόμο