Να τιμωρηθούν αυτοί που παρενόχλησαν το τ/κ λεωφορείο, ζητά ο Ακιντζί

Η τουρκοκυπριακή πλευρά παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις όσον αφορά το περιστατικό παρενόχλησης τουρκοκυπριακού λεωφορείου στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, δήλωσε σήμερα ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί, σημειώνοντας ότι θα πρέπει να τιμωρηθούν οι δράστες.
 
Σε συνάντηση με τον τουρκοκυπριακό σύνδεσμο λεωφορειούχων Kar-Is, στην οποία παρίστατο και ο οδηγός του λεωφορείου, Ερντογάν Γκουρσόι, ο κ. Ακιντζί είπε ότι το περιστατικό είναι απαράδεκτο και συνέβη την ώρα που γίνονται προσπάθειες για οικοδόμηση της εμπιστοσύνης μεταξύ των δύο κοινοτήτων.
 
Ο κ. Ακιντζί είπε ότι ήγειρε το θέμα με την Ειδική Αντιπρόσωπο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο Ελίζαμπεθ Σπέχαρ, η οποία μετέφερε το παράπονο στην ελληνοκυπριακή πλευρά.
 
Ο πρόεδρος του συνδέσμου, Μπεκίρ Ακάντερε, δήλωσε ότι θα πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη και σημείωσε ότι αυτό που θα φέρει τη λύση του Κυπριακού είναι η οικονομική συνεργασία.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
 

Δειτε Επισης

Στ. Στεφάνου: Θετική η αναφορά ΠτΔ για πράσινες φορολογίες, ακόμη μία επιτυχία του ΑΚΕΛ
Σηκώθηκε και έφυγε από συνέντευξη ο Τατάρ-Ενοχλήθηκε από ερωτήσεις για Ιμάμογλου και μαντήλα
Από το «Turkaegean» στο «Island Cyprus»-Τουριστική καμπάνια από το ψευδοκράτος με τις... πλάτες της Άγκυρας
Πακέτο έργων ύψους 660 εκ. ευρώ για ανάπτυξη της Λεμεσού ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να αλλάξει η στάση θεσμών στην ΕΕ που θεωρούν την Τουρκία στρατηγικό εταίρο ζητούν οι ευρωβουλευτές
Προαναγγέλλει αντίποινα το ψευδοκράτος για τις συλλήψεις σφετεριστών, βάζει μπροστά τον Ερντογάν-«Δεν θα μείνουμε απαθείς»
Κατηγορίες Τατάρ για «παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων» από την ΚΔ-Επιμένει για λύση «δύο κρατών»
Ελπίδα οι δύο ηγέτες να επιδείξουν «πολιτικό θάρρος» για λύση Κυπριακού εκφράζει ο Χόβανιετς
ΒΙΝΤΕΟ: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης… βρέφος μέσω τεχνητής νοημοσύνης
Χατζηπαντέλα για τη Γενοκτονία των Ποντίων: «Γνωρίζουμε την τουρκική θηριωδία»