Καταδίκη δύο οπαδών που πήγαν ετοιμοπόλεμοι στον τελικό κυπέλου στο ΓΣΠ

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας παρουσιάστηκαν χθες δύο πρόσωπα ηλικίας 52  και 53 ετών, τα οποία συνελήφθησαν στις 22 Μαΐου, 2019, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά παράνομη κατοχή και μεταφορά εκρηκτικών υλών, μετά τον εντοπισμό καπνογόνων και βεγγαλικού σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 52χρονος στην περιοχή του σταδίου ΓΣΠ, στη Λευκωσία, λίγο πριν τον τελικό κυπέλλου ποδοσφαίρου που διεξήχθη το ίδιο βράδυ στο ΓΣΠ. 

Για τα δύο πρόσωπα, εκδόθηκαν από το Δικαστήριο διατάγματα αποκλεισμού για περίοδο τεσσεράμισι μηνών, ενώ όπως καθορίζεται στα διατάγματα, θα παρουσιάζονται και θα παραμένουν σε καθορισμένο Αστυνομικό Σταθμό μισή ώρα πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα στον οποίο αγωνίζεται η ομάδα της ΑΕΛ και θα παραμένουν εκεί μέχρι και μισή ώρα μετά τη λήξη του αγώνα.

Επίσης, τους επιβλήθηκαν χρηματικές ποινές ύψους 700 ευρώ, στον καθένα, για τα αδικήματα της κατοχής εκρηκτικών υλών χωρίς άδεια, μεταφοράς επιθετικού όπλου σε αθλητικό χώρο και μέθης.   

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε δύο για την επίθεση σε ζεύγος τουριστών-Εντοπίστηκαν σπρέι αερίων στην οικία 17χρονου
Τραγικός θάνατος για 78χρονη μετά από σφοδρή σύγκρουση τριών οχημάτων-Πληροφορία και για τέταρτο αυτοκίνητο
Ακούει την ποινή του ο Αρχιλοχίας για το θάνατο του Παναγιώτη Γιαννιού-«Δεδομένη η πειθαρχική δίωξη εναντίον του»
Ώρες αγωνίας για τον 46χρονο Γιώργο Χριστοφή που απουσιάζει από την οικία του
Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στην Επαρχία Πάφου
Συνελήφθησαν 24 παράνομοι μετανάστες μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας
Νέος συναγερμός στην Πυροσβεστική για πυρκαγιά στην Επαρχία Πάφου-Επιχειρούν πέντε πτητικά μέσα
Η χρήση σμυρίλιου προκάλεσε πυρκαγιά στην Επαρχία Λεμεσού-Καταγγέλλει τους πολίτες το Τμήμα Δασών καθώς δεν είχαν άδεια
Τραγωδία στην Πάφο-28χρονος ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα
Τρεις νέες συλλήψεις για την άγρια συμπλοκή και απόπειρα φόνου στην Πάφο