Πήδηξε στους καταρράκτες του Νιαγάρα και επέζησε σχεδόν χωρίς τραύματα

Eνας άνδρας που πήδηξε αυτοβούλως στους καταρράκτες του Νιαγάρα βρέθηκε ζωντανός και μάλιστα χωρίς σοβαρά τραύματα, σε απόσταση 50 μέτρων, όπως έγινε γνωστό σήμερα από την καναδική αστυνομία.
 
Οι αστυνομικές αρχές του Πάρκου του Νιαγάρα ενημερώθηκαν τηλεφωνικά στις 4 το πρωί της Τρίτης ότι "ένας άνδρας σε κατάσταση κρίσης" βρισκόταν στον περίφημο καταρράκτη. ξταν έφτασαν οι πρώτοι αστυνομικοί στο σημείο, ο άνδρας σκαρφάλωνε ήδη στα κιγκλιδώματα ασφαλείας και κατόπιν αφέθηκε να τον παρασύρουν τα νερά.

Aρχισαν αμέσως έρευνες στη βάση του καταρράκτη και ο άνδρας βρέθηκε λίγη ώρα αργότερα καθισμένος σε έναν βράχο. Είχε τραυματιστεί ελαφρά και η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο, ωστόσο κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί σε νοσοκομείο για να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες. Ο άνδρας έπεσε από την καναδική πλευρά του Νιαγάρα και επέζησε από πτώση περίπου 57 μέτρων. Είναι άγνωστο προς το παρόν τι τον ώθησε σε αυτήν την απόφαση.

Η αστυνομία δεν αποκάλυψε την ταυτότητά του. Πρόκειται μόλις για τον δεύτερο άνθρωπο που επιβιώνει πέφτοντας στους καταρράκτες χωρίς να έχει λάβει κανένα προστατευτικό μέτρο. Ο πρώτος ήταν ένας Αμερικανός που προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του το 2003, σύμφωνα με το καναδικό τηλεοπτικό δίκτυο CBC.

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Tο παλικαρίσιο ζεϊμπέκικο του κύριου Ανδρέα με τη συσκευή οξυγόνου
ΒΙΝΤΕΟ: Απόκοσμες εικόνες στο Μέριλαντ- Σύννεφο σαν κύμα κατάπιε τον ουρανό
Σάλος με Ρωσίδα πυγμάχο που έδωσε ηλεκτρονικό τσιγάρο σε ουρακοτάγκο
ΒΙΝΤΕΟ: Αναστάτωση σε πτήση για Αίγυπτο-Γυναίκα απαιτούσε να πάει στη business class γιατί «πόναγαν τα στήθη της»
BINTEO: Αστυνομικοί στη Γαλλία έκαναν περιπολία στους πλημμυρισμένους δρόμους με μουσική από τον... Τιτανικό
Τουρίστας προσπάθησε να βγάλει selfie και προκάλεσε ζημιές σε πίνακα 300 ετών
Εγκεφαλικά νεκρή για αρκετούς μήνες, γέννησε αγόρι πριν τη βγάλουν από τη μηχανική υποστήριξη τέσσερις μέρες μετά
Ο «δείκτης πίτσας» στις ΗΠΑ είχε προβλέψει την ισραηλινή επίθεση στο Ιράν
Επικό ξέσπασμα Κινέζας επιβάτιδας στο αεροδρόμιο του Μιλάνο-Κυλιόταν στο πάτωμα για υπέρβαρη βαλίτσα
Δώδεκα χρόνια ψάχνει σε χωματερή σκληρό δίσκο με το κλειδί για 732 εκατ. ευρώ σε Bitcoin