Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το δυστύχημα στη Λεμεσό

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο ατύχημα, που σημειώθηκε το πρωί στο δρόμο Λεμεσού-Πλατρών, παρά το χωριό Μονάγρι με την εμπλοκή σαλούν οχήματος και εκσκαφέα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Σοβαρό τροχαίο-Άμορφη μάζα σιδερικών όχημα που προσέκρουσε σε εκσκαφέα (pics)
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, το νέο θύμα της ασφάλτου είναι ο 73χρονος Μιχαήλ Σάββα από τη Λεμεσό, ο οποίος γύρω στις 6:45 το πρωί κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, προσέκρουσε σε εκσκαφέα και εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του οχήματος του.
 
Αμέσως στη σκηνή κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία απεγκλώβισε τον άτυχο άνδρα από τα συντρίμμια, ενώ ασθενοφόρο τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για εξετάσεις.
 
Όπως διαπιστώθηκε, το θύμα έφερε πολλαπλά κατάγματα κρανίου, ενώ υπέστη εσωτερική αιμορραγία εγκεφάλου και ως εκ τούτου κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου και υπέκυψε στα τραύματα του, λίγη ώρα αργότερα.
 
Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες, για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το θανατηφόρο δυστύχημα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης