Καταζητούμενος διαρρήκτης κτύπησε ξανά στη Λεμεσό-Ψάχνουν και δεύτερο πρόσωπο οι Αρχές (pics)

Η Αστυνομία καταζητεί τους Constantin Raoul Raul Mitala, 20 ετών και Claudiu Matei, 42 ετών και οι δύο από τη Ρουμανία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κτιρίου και κλοπής, αδικήματα που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 24-25/6/2019 στη Λεμεσό.
 
Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή διαδικτυακά στην «Κατηγορία Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.
 
Σημειώνεται, ότι Constantin Raoul Raul Mitala, καταζητείται ήδη (24/6/2019 σχετική ανακοίνωση) για υπόθεση παρόμοιας φύσεως.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ανατροπή δεδομένων για Τυχικό-Φέρεται να προσέφυγε στο Οικουμενικό Πατριαρχείο για την έκπτωσή του
Σε δίλημμα ο ΟΚΥπΥ για το μέλλον της Μονάδας Νεογνών στο Μακάρειο-Η καθυστέρηση και τα δύο σενάρια
Τον Οκτώβριο του 2025 αναμένεται να είναι έτοιμο το νέο κτήριο του Ινστιτούτου Νευρολογίας Γενετικής
Δεκαεξάχρονος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία (pic)
Καταγγέλλει SHEIN στην Κομισιόν ο Σύνδεσμος Καταναλωτών για dark patterns-«Προϊόντα περιείχαν επικίνδυνες χημικές ουσίες»
Πάνω από επτά εκατ. για πρώτη εγκατάσταση νέων γεωργών-Χρηματοδοτική διευκόλυνση για φωτοβολταϊκά
Προκλητική πρόταση νόμου στη Βρετανία-Προωθούν απευθείας πτήσεις στα κατεχόμενα, πανηγυρίζει το ψευδοκράτος
Αντιδρά το Κόμμα για τα Ζώα για την ευθανασία των σκυλιών-«Δεν υπάρχουν κακά σκυλιά αλλά ανεύθυνοι κηδεμόνες»
Αιγύπτιος σκότωσε 25χρονο στον Άγιο Παντελεήμονα επειδή του χρωστούσε 75 ευρώ
Η ανακοίνωση του Τμήματος Γεωλογικής Επισκόπησης για τον σεισμό-Ελαφρά αισθητός στην Κύπρο