Συνέπεια στις διαδικασίες φορτοεκφόρτωσης επί της Ανεξαρτησίας, ζητά ο Δήμος Λεμεσού

Την απαιτούμενη συνέπεια, ώστε να μην παρατηρούνται κυκλοφοριακά και άλλα προβλήματα επί της οδού Ανεξαρτησίας, ζητά ο Δήμος Λεμεσού από τους οδηγούς οχημάτων φορτοεκφόρτωσης εμπορευμάτων.
 
Σε ανακοίνωση του, αναφέρει πως το τελευταίο διάστημα έχει παρατηρηθεί πως αρκετοί οδηγοί οχημάτων φορτοεκφόρτωσης σταθμεύουν επί της οδού Ανεξαρτησίας, σε ώρες και με τρόπο που δημιουργούν κυκλοφοριακά και άλλα προβλήματα.
 
"Γι’ αυτό το λόγο, ο Δήμος Λεμεσού ενημερώνει και προτρέπει τόσο τους οδηγούς όσο και τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων, όπως οι φορτοεκφορτώσεις γίνονται στις καθορισμένες θέσεις, σε δρόμους που εφάπτονται της οδού Ανεξαρτησίας ή και στο παράλληλο δρόμο Μάρκου Μπότσαρη", προστίθεται.
 
Σε περίπτωση που καθίσταται ανάγκη για μεταφορά πολλών και βαρέων αντικειμένων, συνεχίζει η ανακοίνωση, οι οδηγοί θα μπορούν να σταθμεύσουν επί της οδού Ανεξαρτησίας, για ολιγόλεπτη στάθμευση, κατόπιν άδειας και σε ώρες μη αιχμής.
 
Τέλος καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να επιδείξουν την απαιτούμενη συνέπεια," ούτως ώστε να μην αναγκαστούμε να προβούμε σε άλλα μέτρα".
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
 

Δειτε Επισης

Πολλαπλές μαχαιριές δέχθηκε το θύμα της απόπειρας φόνου, υπέστη σοβαρή αιμορραγία-Υπό κράτηση ο 53χρονος
Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα, ο ένας πιάστηκε να κλέβει από εγκαταλελειμμένο κτήριο στη Λευκωσία
ΒΙΝΤΕΟ: Το συγκινητικό τραγούδι για την Αντριάνα Νικολάου-«Ο γιος σου έγινα κι εγώ κι όλοι εμείς, δικαιοσύνη θα ζητάμε με μανία»
Άρχισε η απολογία της Ειρήνης Μουρτζούκου στον ανακριτή Αχαΐας
Μεταφέρεται στην Πάτρα η Ειρήνη Μουρτζούκου-Αντίστροφη μέτρηση για την απολογία της
Χειροπέδες σε πέντε πρόσωπα-Εντοπίστηκαν ναρκωτικά και 41.670 σε οικίες, οχήματα και περίπτερα
Συνελήφθη ο οδηγός της Mercedes που παρέσυρε τους πεζούς, ξέχασε το χειρόφρενο-Στους 11 οι τραυματίες
«Απαιτούμε την παραίτηση Σαββίδη και Αγγελίδη, καρατομήθηκε η Ντόρια γιατί δεν υπέκυψε στους εκβιασμούς να αλλάζει πορίσματα»
Η έφηβη Αμμοχωστιανή που έζησε τη φρίκη της εισβολής-«Τυλίγαμε τους νεκρούς και τους πηγαίναμε στο ξενοδοχείο του θανάτου»
Συνελήφθη ο 53χρονος φερόμενος δράστης της απόπειρας φόνου στο Πισσούρι-Δίνει μάχη για τη ζωή ο 30χρονος