Φορτισμένος ο Λαΐφης-Πεισμωμένοι οι νεοφερμένοι παίκτες

Φορτισμένος εμφανίστηκε μπροστά στην κάμερα του ΡΙΚ για τις δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα με την Σκωτία ο Κωνσταντίνος Λαΐφης.

«Δεν ξέρω αν πρέπει να είμαι ικανοποιημένος από την ήττα ή από την εμφάνιση όλης της ομάδας, αλλά κυρίως των νεαρών που μπήκαν για πρώτη φορά στην ομάδα. Δεν αξίζαμε αυτή την ήττα. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένη στα τελευταία λεπτά.

Δυστυχώς το έχουμε αυτό στα τελευταία λεπτά πάντα. Πρέπει να κτίσουμε σε αυτή την εμφάνιση. Είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτά τα παιδιά. Δεν τα παρατήσαμε σε καμία στιγμή.

Πρέπει να συνεχίσουμε, έχουμε παιχνίδι ξανά την Τρίτη και δεν πρέπει να μας πάρει από κάτω. Δείξαμε ότι μπορούμε αν πιστέψουμε στον εαυτό μας και είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν τα αποτελέσματα. Ευχαριστώ τους λιγοστούς οπαδούς που ήταν εδώ. Ήταν απίστευτοι, πραγματικά και να τους υποσχεθώ ότι θα δίνουμε πάντα όλες μας τις δυνάμεις για την Εθνική μας» είπε ο αμυντικός της Σταντάρ Λιέγης και της Εθνικής Κύπρου.

Γιάννης Κούσουλος: «Παίζαμε με μια πολύ καλή ομάδα με ψηλό τέμπο. Δεχθήκαμε ένα ωραίο γκολ, ισοφαρίσαμε και θέλαμε να το κρατήσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Τελείωσε τώρα αυτό, πάμε για το επόμενο με Ρωσία».

Ματίας Σπόλιαριτς: «Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι. Ήταν μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Τακτικά ήμασταν καλοί, δεχθήκαμε ένα γκολ από σουτ. Ισοφαρίσαμε αλλά μας το βάλανε απευθείας. Αυτή η ομάδα έχει μέλλον και το δείξαμε. Σιγά σιγά, παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι».

Γιάννης Πίττας: «Το αποτέλεσμα μας αδικεί. Δικαιούμασταν κάτι περισσότερο. Δώσαμε τη ψυχή μας και αξίζαμε κάτι καλύτερο. Θεωρώ πως υπάρχουν παιδιά με ταλέντο και προοπτική. Με το σωστό προπονητή και διαχείριση, έχει μέλλον η ομάδα. Ήρθε η στιγμή να φτάσουμε ψηλά»
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Επαναλαμβάνει βούληση και συζητά τα επόμενα βήματα με τον ΓΓ του ΟΗΕ ο Πρόεδρος
Τρεις ημερομηνίες εντός Οκτωβρίου πρότεινε η Λευκωσία για τριμερή
Τουλάχιστον δέκα νεκροί από ισραηλινά πλήγματα στη Γάζα-Πλημμύρισαν αυτοσχέδιοι καταυλισμοί
Απήχθη στα έξι του ενώ έπαιζε με τον αδελφό του-Βρέθηκε ζωντανός 70 χρόνια μετά
Δύο με τρία άτομα φέρονται να μετακίνησαν τη μοτοσικλέτα του 16χρονου-Έρευνες για αναρτήσεις σε ΜΚΔ
Ξεκινάει η δίκη για τον φόνο της φοιτήτριας Τζούλια Τσεκετίν με 70 μαχαιριές από τον 22χρονο φίλο της
Εκτός ελέγχου ο Κουλίας εκβιάζει τον Πρόεδρο και ο Νικόλας ποιεί την νήσσαν-Το θέμα δεν είναι νομικό, είναι πολιτικό
Βγήκε μπροστά ο Νικόλας-Χαρακτήρισε λανθασμένη την απόφαση για Οδυσσέα, πυρά κατά ΑΚΕΛ
Βάζει φρένο στον Κουλία για διορισμό Γενικού Ελεγκτή η Αννίτα-Ακύρωσε το ταξίδι της, παραμένει Προεδρεύουσα
Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο στον Ατσά-Νεκρός ο 60χρονος Λάμπρος Μαυρομμάτης