Με κρανιοεγκεφαλική κάκωση ο 17χρονος που τραυματίστηκε στο τροχαίο στο Παραλίμνι

Μάχη για τη ζωή δίνει 17χρονος μοτοσικλετιστής που τραυματίστηκε σοβαρά σε οδική σύγκρουση που συνέβη γύρω στις 6.10 χθες το απόγευμα στο Παραλίμνι.
 
Ο 17χρονος μεταφέρθηκε αρχικά με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου εξετάστηκε από τους επί καθήκοντι ιατρούς και διαπιστώθηκε ότι έφερε κρανιοεγκεφαλική κάκωση και κάταγμα στο δεξί πόδι. Ακολούθως, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Βίαιη σύγκρουση μοτοσικλετιστή με όχημα στο Παραλίμνι-Kρίσιμα 17χρονος (pics)
 
Όπως αναφέρεται σε αστυνομική ανακοίνωση, 64χρονος από την επαρχία Αμμοχώστου, ενώ βρισκόταν σε κόλπο στάθμευσης στη λεωφόρο Πρωταρά με κατεύθυνση τον Πρωταρά, στην προσπάθειά του να εισέλθει στη λεωφόρο και να κατευθυνθεί προς Παραλίμνι, συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε 17χρονος επίσης από την επαρχία Αμμοχώστου. 
  
Σύμφωνα με τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη σκηνή, ο 17χρονος φέρεται να μην φορούσε προστατευτικό κράνος. Στον οδηγό του αυτοκινήτου διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ με μηδενική ένδειξη. 
 
Η Τροχαία Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

Υποβολή δηλώσεων ζημιάς για τους πληγέντες παραγωγούς-Η ανακοίνωση του Υπουργείου Γεωργίας
Καταγγέλλει εμπρησμούς και στην Ορούντα ο Λογγίνος-«Θεάθηκε αυτοκίνητο να βάζει τρεις εστίες»
Μαρτυρία για τη φονική πυρκαγιά-«Ξεκίνησε από τον δρόμο προς το Άρσος, όχι από τον ποταμό ή από τον σκουπιδότοπο»
Καταστράφηκαν 400 πάσσαλοι της ΑΗΚ από την πυρκαγιά-Εγκαταστάθηκαν γεννήτριες σε επτά κοινότητες
Ζημιές σε 191 κατοικίες, κάηκαν 120 οχήματα-Συνεχίζεται η καταγραφή ζημιών στην ορεινή Λεμεσό (pics)
Τρεις άμαχοι νεκροί σε επιθέσεις της Ρωσίας στην Ουκρανία
Πάνω από 20 νεκροί σε επιθέσεις του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας
LIVE: Περιπολίες της Αστυνομίας μετά από καταγγελίες για κλοπές σε σπίτια που έχουν υποστεί ζημιές
Η φωτιά που έσβησε την ελπίδα και οι δηλώσεις Χαρτσιώτη-Παναγιώτου που «αναζωπύρωσαν» τις αντιδράσεις
Ο τρόπος λειτουργίας του RescEU, η ανάγκη στήριξης της Κύπρου και το αίτημα των ευρωβουλευτών