ΒΙΝΤΕΟ: Ιταλική παρέλαση και 0-3 σε ένα ημίχρονο στο ΟΑΚΑ!

Με το ευρύ 3-0 η Ιταλία μπήκε μπροστά στο σκορ απέναντι στην Εθνική Ελλάδας στο ΟΑΚΑ.

Η Ιταλία άνοιξε το σκορ απέναντι στην Ελλάδα στο 23'. Ο Αντρέα Μπελότι με φοβερή ενέργεια "άδειασε" τον Κώστα Μανωλά, έδωσε στον Νικολό Μπαρέλα, ο οποίος κοντά στο σημείο του πέναλτι με πλασέ έκανε το 0-1.

Έπειτα, δύο γκολ από Ινσίνιε (30’) και Μπονούτσι (33’) κάνουν το 0-3 για την Ιταλία απέναντι σε μία εθνική Ελλάδας που δείχνει εικόνα διάλυσης.

 

 

 

 

 

Τρία γκολ σε ένα ημίχρονο, 19 μήνες μετά...

Η Εθνική Ελλάδας έχει δεχθεί τρία γκολ σε ένα ημίχρονο για πρώτη φορά μετά το εφιαλτικό βράδυ στο Ζάγκρεμπ πριν από περίπου 1.5 χρόνο.

Ήταν 9 Νοεμβρίου του 2017 όταν η Εθνική μας ομάδα φιλοξενούνταν από την Κροατία στο Ζάγκρεμπ στα πλαίσια των μπαράζ για την πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας το καλοκαίρι του 2018.

Τότε, λοιπόν, η Ελλάδα είχε δεχθεί τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο από τους Μόντριτς, Κάλινιτς και Πέρισιτς, με τον Παπασταθόπουλο να μειώνει προσωρινά σε 2-1.

Σήμερα, μετά από 19 μήνες, η ελληνική ομάδα δέχεται και πάλι τρία γκολ σε ένα ημίχρονο, αυτή τη φορά από την Ιταλία του Ρομπέρτο Μαντσίνι που πηγαίνει στα αποδυτήρια προηγούμενη με σκορ 3-0.

 

Πηγή: www.sdna.gr

Δειτε Επισης

Φορτηγά με ανθρωπιστική βοήθεια λεηλατήθηκαν στη Λωρίδα της Γάζας
Ελλείπει από τον τόπο διαμονής του στη Λευκωσία 57χρονος από το πρωί της Παρασκευής
Επίθεση με μαχαίρι στο Αμβούργο με τουλάχιστον 12 τραυματίες-Συνελήφθη μία γυναίκα
Έβαλε στόχο την εξουσία το ΕΛΑΜ-Τέσσερα βήματα ενόψει Βουλευτικών υπέδειξε ο Χρίστου
Μπλόφα ή πραγματική απειλή;-Η Ευρώπη «ζυγίζει» τη δασμολογική πολιτική Τραμπ
Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στην κατεχόμενη Καρπασία
Δικαστικό χαστούκι στον Τραμπ για την απαγόρευση των εγγραφών ξένων φοιτητών στο Χάρβαρντ
Προφυλακιστέα η 33χρονη που πέταξε το μωρό της στα σκουπίδια-«Δεν ήξερα τι έκανα»
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά ξέσπασε στην κατεχόμενη Καρπασία
Ζητούν κλείσιμο οδοφραγμάτων ως «αντίποινα» για τις διώξεις σφετεριστών στα κατεχόμενα