«Αυτοψία» Αναστασιάδη στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας(video-pics)

Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, προκειμένου να ενημερωθεί και να διαπιστώσει κατ’ ιδίαν πώς προχωρεί η εφαρμογή του Γενικού Συστήματος Υγείας(ΓΕΣΥ), πραγματοποιεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.
 
Ο κ. Αναστασιάδης συνοδεύεται από τον υπουργό Υγείας Κωνσταντίνο Ιωάννου, τη Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, Χριστίνα Γιαννάκη και από τον πρόεδρο του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας(ΟΚΥπΥ), Αλέκο Σταμάτη.   
Κατά την επίσκεψη του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης επισκέφθηκε και τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια, ο οποίος από τις 20 Μάϊου νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ακολούθως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας περιόδευσε στους χώρους του Νοσοκομείου και συνομίλησε με τους Διευθυντές των τμημάτων αλλά και με πολίτες. 
Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, παρακάθισε σε σύσκεψη, για αξιολόγηση της πορείας εφαρμογής του ΓεΣΥ και συζήτηση των προβλημάτων που παρουσιάζονται.

Στη σύσκεψη συμμετέχουν ο Υπουργός Υγείας, η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω, ο Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου,  εκπρόσωποι του ΟΚΥΠΥ, του ΟΑΥ , των συντεχνιών και των οργανωμένων ασθενών.
 

Δειτε Επισης

Έργα για επίλυση των προβλημάτων στο αλιευτικό καταφύγιο Κάτω Πύργου-«Έχουν παγιδευτεί σκάφη μέσα»
Στους 41 βαθμούς η θερμοκρασία-Σε επιφυλακή οι αρχές για δασικές πυρκαγιές
Ξεκινούν κατασκευαστικές εργασίες στο πλαίσιο έργου ανάπλασης του πυρήνα Γεροσκήπου
Στα βαθιά ο διάλογος για το νέο σχέδιο αξιολόγησης-Περιμένουν κλήση από Μιχαηλίδου οι εκπαιδευτικοί
Ήρθε για να μείνει ο καύσωνας-Νέα κίτρινη προειδοποίηση, δεν πέφτει κάτω από τους 41 βαθμούς ο υδράργυρος
Αρνήθηκε να δει τον Αρχιεπίσκοπο ο Τυχικός-Καταγγέλλει καταπιεστική συμπεριφορά η συνήγορός του
Πέφτουν οι τιμές των καυσίμων-«Δεν μπορούν να γίνονται προβλέψεις για το μέλλον»
Συνεχίζει την εκστρατεία απομάκρυνσης εγκαταλελειμμένων οχημάτων ο Δήμος Λατσιών-Γερίου
Ανοίγει ο δρόμος για προσφορά γης έτοιμης για ανάπτυξης μετά την υπερψήφιση αστικού αναδασμού
Κάλεσε σε συνάντηση τον Τυχικό ο Αρχιεπίσκοπος-Προβληματίζεται για τις ενέργειές του